Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni. Vrea să aibă o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică

 Pirvu Cristina
.

Diana Dumitrescu este în al nouălea cer de când a devenit mamă. Are o familie frumoasă pe care întotdeauna și-a dorit-o. Vedeta este atentă acum și la silueta ei. Nu are o dietă strictă, ci preferă să mănânce sănătos.

A devenit mamămică de două luni, e tare atentă la creșterea fiului ei, dar își mai face timp și pentru ea. Diana Dumitrescu încă nu și-a recăpătat formele după ce a născut. A dat 12 kilograme jos și nu se oprește aici. Vrea să fie chiar mai subțirică decât atunci când a dat vestea că va avea primul ei copil.

Nu mi-am recăpătat formele, mai am, doar de-asta sunt îmbrăcată atât de larg. Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată. Vreau să slăbesc mai mult, întrucât sarcina m-a prins puțin mai plinuță decât eram în mod obișnuit. Practic, mai am de dat vreo 8 kilograme jos', a declarat Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Actrița nu este adepta dietelor, așa că preferă să nu își impună restricții alimentare, ci să ardă caloriile la sală. Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar. Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet', a mai adăugat ea.

Diana Dumitrescu 2Diana Dumitrescu 2

Cu ce probleme se confruntă Diana Dumitrescu după ce a născut: 'E obositor'

În urmă cu 2 luni, Diana Dumitrescu aducea pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta are foarte mare grijă de micuț, iar acum a început să aibă probleme cu somnul. Carol s-a trezit la ora 4 și nu a mai vrut să doarmă până dimineața. Proaspăta mămică a mărturisit că deja simte oboseala, iar micuțul Carol a reușit să terorizeze întreaga casă.

‘Cam asta e fata mea dupa o zi in care am cantat, m-am balansat, am facut ture prin casa, pe terasa, am leganat un baietel care nu am mai vrut sa doarma de la 4 dimineata. Ce a avut?! Cine stie?! Multa energie, cert este ca m-am intrebat cum poate un omulet atat de mic sa terorizeze o casa intreaga! Ei, iata! Facand greva somnului. 🤦🏼‍♀️ Am incercat toate sfaturile prietenelor si medicilor si nimic nu a functionat. A dormit in reprize de cate 5 minute… e obositor, cu toate astea nu ma opresc din zambit cand ii vad moaca sau cand zambeste, ma topesc efectiv! Abia acum, dupa baita am reusit sa il culc… Sunt praf de obosita, dar mi-e teama ca daca adorm se trezeste el 😂😂😂… asa ca mai astept! Noapte senina sa aveti! ❤️’, a scris Diana Dumitrescu pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook Diana Dumitrescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton