Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme: "Am fost la un pas de depresie"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apareciate prezentatoare de televiziune din Romînia. Vedeta s-a confruntat cu momente dificile de-a lungul anilor, dar a demonstrat întotdeauna că este o persoană puternică. Prezentatoarea Tv a explicat câte kilograme a slăbit după ce a început dieta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 35 de ani, Andreea Mantea a reușit să scape de câteva kilograme în plus și nu are de gând să se oprească prea curând. Recent, vedeta de la Kanal D a mărturisit că suferă de o boală imună. Vedeta tv are planuri mari pentru fanii ei. De mai bine de o săptămână, Andreea Mantea prezintă noua emisiune matrimonială „Casa iubirii”.

Andreea ManteaAndreea Mantea

Andreea Mantea a reușit să elimine o bună parte din kilogramele în plus pe care le avea, dar nici nu a renunțat la micile plăceri culinare. Vedeta adoră să îmbrace ținute speciale pentru telespectatorii care o rumăresc de fiecare dată pe micile ecrane și vrea să aibă o silueta de invidiat.

Citește și: De ce și-a pus Andreea Mantea icoane în cabina emisiunii Casa Iubirii:„Din prima clipă am observat că acest loc…'

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt'

Citește și: Armin Nicoară se mută din România de teama războiului.Unde vrea să înceapă o nouă viață

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Cristina, sora lui Brigitte Pastramă.Seamănă ca două picături de apă

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme

Andreea Mantea a revenit pe micile ecrane prezentând noua emisiunea matrimonială Casa Iubirii. Vedeta a reușit să facă o schimbare în viața sa și a început să țină dietă. Prezentatoarea Tv a slăbit 10 kilograme, iar sportul este prezent constant în viața sa. Andreea s-a ambiționat foarte tare să aibă un corp sănătos și de invidiat.

„Am slăbit 10 kilograme, mă aflu în stadiul în care respir și vorbesc, mă doare abdomenul de la atâta sport. Dacă nu simt febră musculară, am impresia că ceva nu am făcut bine la antrenament. Mi-am pus ambiția foarte tare, am fost la un pas de depresie când am văzut câte kilograme am luat din nimic. Așa că acum chiar vreau să mă ocup de mine, să fiu în cea mai bună formă fizică a mea„, a spus Andreea Mantea pentru libertatea.ro.

Cum se relaxează Andreea Mantea

Andreea Mantea a devenit mamă în urmă cu șase ani, atunci când l-a adus pe lume pe David. Băiatul său este cea mai mare bucurie din viața sa. Prezentatoarea Tv a luat decizia de a-și crește copilul singură după ce s-a despărțit de tatăl acestuia, luptătorul MMA Cristi Mitrea. Întrebată cum reușește să se mai relaxeze, având în vedere că are timpul încărcat, Andreea a spus că își găsește totuși timp și pentru ea. Vedeta a mărturisit că se relaxează bând un pahar de vin roșu sau să citească o carte.

„În astfel de momente libere îmi place să mănânc ceva dulce și să beau un pahar cu vin roșu, foarte sec. Dar în liniște, să citesc o carte, să mă uit la un film, să îmi aud gândurile. E bine să avem momente de noi cu noi înșine și îmi găsesc timp pentru asta”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Andreea Mantea nu vrea să devină mireasă

Andreea Mantea s-a despărțit de iubitul ei în urmă cu câteva luni. Vedeta a preferat întotdeauna să fie discretă cu viața sa amoroasă, iar în ceea ce privește o posibilă nuntă, moderatoarea Tv a spus că nu vrea să se mărite. Andreea Mantea este de părere că nu s-a măritat până acum, nu crede că o va face de acum încolo.

„Vorbesc din punctul meu de vedere, dacă nu faci pasul acesta cu cine trebuie și cu cine merită, nu o mai faci; preferi să te întâlnești cu persoana respectivă în altă viață. Dacă nu mi s-a întâmplat până la vârsta asta și dacă n-am făcut pasul acesta până acum…„, a mai spus Andreea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton