Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan: "M-a vindecat psihic"

 Laciu Andreea
.

Carmen Tănase revine pe micile ecrane în serialul Clanul de la Pro TV, spre bucuria fanilor ei. Telespectatorii au adorat-o în rolul Flăcărica din telenovela Inimă de Țigan, apoi au urmărit cu sufletul la gură serialele în care a mai apărut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A urmat o perioadă de pauză, iar acum actrița a dezvăluit detalii de suflet despre noul ei proiect, dar și despre rolul ei preferat. Cum i-a schimbat viața faimosul personaj, care este pomenit și acum de către cei care o iubesc pe Carmen Tănase? Se pare că influența rolului Flăcărica de-a lungul timpului asupra actriței a fost mai mare decât credeau mulți la acel moment.

2022-07-19-14_11_08-2022-07-19-14_11_08-

Cum a schimbat-o pe Carmen Tănase rolul Flacăra din telenovela Inimă de Țigan

Cu toate că a jucat, probabil, sute de roluri de-a lungul timpului, cel mai drag i-a rămas cel din Inimă de Țigan. Mai mult decât atât, actrița susține că acesta a ajutat-o într-o perioadă dificilă pentru ea din punct de vedere psihic.

„Mie mi-a rămas și o să-mi rămână mereu în suflet rolul Flacăra'. 4 ani l-am jucat și mă va urmări până la moarte. Deși am făcut roluri diverse și frumoase pe care le iubesc, Flacăra se detașează, este un personaj care m-a marcat și mă marchează în continuare. Mi-a adus daruri și beneficii, popularitate, era o bucurie la filmări, inventam lucruri.

Rolul acesta m-a vindecat psihic, sub masca personajului făceam ce vroiam eu, în orele de filmări mă purtam exact cum doream. Și azi, pe stradă, oamenii confundă omul cu personajul și sunt destule situații în care acționez cu mai multă voință apelând la Flacăra, și atunci oamenii dau înapoi”, a mărturisit actrița.

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Carmen Tănase: „Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare'

Citește și: Derapajele familiei Buhnici. Cum au ironizat, în trecut, războiul din Ucraina și femeile cu forme: „Această balenă rusească…'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară: „Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo’

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi: „Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă’

Ce spune despre rolurile din telenovele

Mulți i-au criticat la acea vreme pe actorii cunoscuți din România pentru că au acceptat să joace în serialele respective, dar Carmen Tănase consideră că ea își face meseria cât poate de bine indiferent de locul în care interpretează un rol.

„Depinde cum faci, la orice mă refer. Eu nu știu să fac teatru într-un fel și film în alt fel, eu joc cum am învățat de la Olga Tudorache și de la Olga Delia Mateescu. Eu joc cu profesionalism, cu umor. Când am fost la Iumor nu am dormit 3 nopți, am văzut toate roast-urile, așa am învățat cum trebuie să fac.

Evident că există și telenovele proaste, dar la noi, la Inimă de țigan', jucam o grămadă de nume mari, actori importanți ai acestei țări. Regizor era un băiat foarte talentat, Iura Luncașu, care știa ce să ceară și să se impună frumos în fața tuturor marilor actori. Și acest context minunat a fost creat de Ruxandra Ion„, a mai spus Carmen Tănase, pentru aceeași sursă.

Carmen Tănase revine pe micile ecrane în serialul Clanul

Spre bucuria telespectatorilor care nu au mai văzut-o de ceva vreme într-un serial la TV, îndrăgita actriță va juca unul dintre rolurile importante din serialul Clanul. Echipa de la Pro TV speră ca noul proiect de televiziune să aibă cel puțin la fel de mult succes precum a avut serialul Vlad.

„Mai am două spectacole la care voi începe să repet în această semi-vacanță, am un plan împreună cu Adrian Titieni, vreau să fac cursul online de care îți spuneam și ce s-o mai ivi. La serial o să tot filmez și dacă mai apare ceva, cu dragă inimă”, a încheiat Carmen Tănase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton