Cum a reușit Fuego să stea departe de toate scandalurile într-o carieră de 25 de ani: "Mi se pare destul că oamenii se lovesc la orice pas și că s-au divizat" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Un artist extrem de sensibil și carismatic în egală măsură, Fuego s-a ținut întotdeauna departe de scandaluri, preferând să nu intre în polemici, chiar dacă a fost provocat. Mai mult, a tratat totul cu umor, câștigând nu doar respectul fanilor, ci și pe al celor care l-au atacat într-un fel sau altul. Iată ce ne-a dezvăluit artistul despre lecțiile pe care le-a învățat în ultimii trei ani, dar și despre turneul „Strânge-mă-n brațe”, o surpriză plăcută pentru toate doamnele și domnișoarele, care a debutat chiar în prima zi de primăvară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fuego vorbește întotdeauna despre el cu modestie, chiar dacă este unul dintre cei mai importanți artiști autohtoni, și dezvăluie că a reușit să stea departe de lucrurile negative, cu toate că, în carieră, s-a lovit și de greutăți… Și pentru că suntem la început de primăvară, artistul își surprinde plăcut admiratoarele cu turneul – „Strânge-mă-n brațe”, care a debutat pe 1 martie. Deși, spune el, nu le poate oferi flori tuturor doamnelor, luna aceasta le va dărui mărțișoare muzicale… Dar, cu siguranță, va primi la rândul său flori de la admiratoare, ca de fiecare dată, la concertele sale.

318403593_747114230112893_7138660021899141292_n318403593_747114230112893_7138660021899141292_n

Citește și: Cum a reacționat Fuego după ce Mihai Bendeac i-a transmis că e „genial': „Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele'

Citește și: Fuego își ajută mama cu bani: „Îi asigur un venit lunar'. Ce spune artistul despre părinții lui

Citește și: Mioara Velicu încă își visează soțul, la 11 ani de la moartea lui: „Nu este semn rău, dimpotrivă. Apar în visele noastre pentru că…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar, la 2 luni de la operație: „A fost o problemă foarte gravă. N-o să meargă la grădiniță până…' / EXCLUSIV

Fuego dăruiește mărțișoare femeilor toată luna martie

Fuego le cântă femeilor în fiecare an în luna martie și chiar în prima zi de mărțișor a susținut două spectacole pentru doamnele și domnișoarele din Brăila, artistul urmând să concerteze, până pe 20 martie, în mai multe orașe mari din țară.

'De azi e primăvară! Anotimpul acesta înseamnă renaștere și bucurie, chiar dacă afară este frig încă! Tot de azi pornesc la drum prin țară alături de band-ul meu, cu un spectacol în care veți asculta cântece dragi, mai noi sau mai vechi! Îmi doresc mult ca începutul acesta de anotimp să vă aducă un strop de dragoste, liniște și multă bucurie! N-am flori pentru toate doamnele, dar vă dăruiesc simbolic, la scenă, până pe 20 martie, dragostea mea, prin cântec!', a declarat Paul Surugiu, pentru viva.ro.

Fuego: 'Luna martie vine cu multe surprize pentru voi'

Fuego are numeroase surprize pentru admiratoarele lui, pe care le așteaptă la concertele sale, în cadrul turneului „Strânge-mă-n brațe”. Artistul își va surprinde fanii cu piese noi, dar și cu melodii cunoscute din repertoriul său.

'Luna martie vine cu multe surprize pentru voi, dar și cu multe concerte din partea mea! Sper să avem clipe de neuitat împreună, la toate evenimentele pe care le-am planificat! Pentru mine, de atâția ani, scena e viață, oxigen și locul pe care-l pot numi acasă! În cadrul turneului „Strânge-mă-n brațe” ne bucurăm de cântece noi, dar și de șlagăre și încercăm împreună să uităm de toate problemele care ne înconjoară! Vă iubesc și vă aștept cu drag!', a declarat artistul.

Pe data de 6 martie, el se va afla la Târgoviște, unde va susține două concerte, pe 7 martie la Ploiești, iar pe data de 9 martie la Buzău. Pe 10 martie, Fuego va cânta pentru femeile din Galați, pe 11 martie va cânta la București, în Berărie, pe 12 martie la Curtea de Argeș, pe 13 martie va fi în Iași, iar pe 14 martie la Bacău. La Babadag va ajunge pe 15 martie, urmând ca pe data de 16 martie să urce pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Pe 17 martie le așteaptă la concert pe femeile din Turnu Severin, iar pe 18 martie va cânta la Râmnicu Vâlcea.

Fuego: 'Mă țin departe de polemici și impresii'

Deși este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, Fuego mărturisește că a trecut, la rândul lui, prin momente grele în carieră. Artistul spune că, de multe ori, libertatea de exprimare e înțeleasă greșit și că nu o dată tăcerea l-a salvat, cu atât mai mult cu cât nu este genul de persoană care să intre în polemici. Iată ce dezvăluie Fuego despre lecțiile învățate în acești trei ani de pandemie!

'Am învățat în ani că nu trebuie să mă încarc negativ, să-mi fac gânduri și să iau lucrurile ca atare. Zis și făcut! Mă țin departe de polemici și impresii. Mi se pare destul că oamenii se lovesc la orice pas, iar în prezent, cu atât mai mult, s-au divizat. Astfel că eu stau cu picioarele pe pământ. De fapt, asta mi-a și arătat pandemia, că trebuie să fiu ancorat în concret și trebuie să fiu atent la mine, în primul rând. Niciodată, dar niciodată pe lumea asta, nu am fost un egoist, nu am dat din coate doar pentru mine și nu am încercat să profit de cineva. Eu știu că așa trebuie să fiu, dar lumea de azi îmi arată contrariul. Și-atunci mă gândesc – oare nu-i mai bine ca ei?', a declarat Fuego.

'Cred că viața e construită din răbdări și tăceri și din momente în care e foarte bine să cântărești ceva ce mai apoi îți poate schimba radical întreaga existență. Am trecut prin tot felul de momente în viața și cariera mea în care tăcerea m-a salvat și mi-a mai acordat o șansă sau mi-a oferit posibilitatea să învăț, ori scăpare dintr-o situație în care absolut sigur aș fi gafat și nu aș fi fost la înălțime maximă. Știu că trăim un trend în care ni se spune că orice iese pe gură e libertate de exprimare. Nu, greșit! Uneori mai ies și tâmpenii, și de foarte multe ori această libertate e înțeleasă eronat. Chiar nu se poate face și spune orice prin libertatea aparentă', a mai declarat artistul.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton