Cum a reușit Diana Sar să treacă peste o relație toxică: „Merg la psiholog”

 Martin Lorena
.

Cum a reușit Diana Sar să treacă peste o relație toxică. Actrița și-a deschis sufletul în fața oamenilor în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit despre viața ei persoanală, pe care în mod obișnuit, o ține extrem de privată. Diana Sar a pus accentul pe fosta sa relație toxică, dar și pe despărțirea dureroasă prin care a trecut. Bruneta a mărturisit că a avut nevoie de ajutor specializat pentru a face față acelei perioade dificile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Sar este o actriță care s-a făcut remarcată în ultima perioadă atât în mediul online, cât și în lumea cinematografică. Aceasta este foarte apreciată de publicul larg datorită personalității sale extrem de puternice. Recent, ea a vorbit despre viața sa personală în cadrul unui interviu. Deși o vedem mai mereu cu zâmbetul pe buze, Diana Sar a trecut de curând printr-o relație toxică, care i-a provocat multe probleme interioare.

122117350_10223870527492307_7220668300124768538_n122117350_10223870527492307_7220668300124768538_n

Aceasta a povestit cu lux de amănunte cum a reușit să facă față problemelor provocate de fosta relație, dar și cum a depășit momentul. Ea susține că a apelat la ajutor specializat deoarece avea traume interioare.

Citește și: Diana Sar s-a îmbolnăvit de COVID-19! Cum se simte actrița din serialul VLAD:”Am sunat la 112 și…”

Citește și: Diana Sar, actrița din 'Vlad', detalii despre experiențele amoroase:'Am avut mulți iubiți. Nu știu dacă sunt chiar 100'

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc.Vedeta a cerut ajutorul mamelor

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului:„Mi-a spus să stau liniștită, că este bine'

Cum a reușit Diana Sar să treacă peste o relație toxică

Diana Sar a vorbit în cadrul unui interviu despre problemele sale de natură sentimentală. Tânăra a mărturisit că a petrecut mult timp într-o relație toxică și că a avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăși momentul. Mai mult, ea susține că a învățat foarte multe lucruri despre propria ei persoană în această perioadă dificilă.

„Am trecut printr-o despărțire. Eu îmi țin viața privată foarte ascunsă, dar da, am trecut printr-o despărțire și a fost intens. Mi s-a arătat că este momentul să merg la terapie. Am trăit o relație toxică, am stat destul de mult în acea relație, am învățat multe despre mine, că, de fapt, este și alegerea ta să stai cu o persoană toxică.', a spus ea în platoul Wowbiz.

Diana Sar: „Mă pierd pe mine'

Diana Sar a înțeles care au fost greșelile pe care le-a făcut în fosta relație. Se pare că actrița nu se pune niciodată pe primul loc, urmând întotdeauna dorințele partenerului. Acest lucru a făcut-o să realizeze cum trebuie să gestioneze viitoarele sale relații.

„Am învățat că am de lucrat la stima de sine, am de lucrat la chestia asta, că îmi doresc să fie bine celuilalt și mă pierd pe mine. Mă gândesc numai la binele celuilalt, dar într-un sens în care devine negativ pentru mine. Și nu e bine într-o relație.', a continuat ea.

De ce consideră că fosta sa relație a fost toxică

Diana Sar a menționat faptul că fosta sa relație a fost una toxică din cauza faptului că omul lângă care trăia a făcut-o să își piardă încrederea în sine. Mai mult decât atât, ea a început să se îndoiască de propriile sale păreri din cauza partenerului său de viață.

A fost o relație toxică pentru că am început să nu mai am încredere în mine din cauza persoanei respective, să sufăr, să mă îndoiesc de propria mea realitate, să mă învinovățesc, să nu-mi mai spun problemele, să mă las controlată.', a mai spus aceasta.

Diana Sar: „Consider că nu e bine să fii tot timpul fericit'

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă în care a sperat la fericire, Diana consideră că nu este bine ca un om să fie în permanență fericit. Ea susține că emoțiile trebuie exteriorizate și nu ascunse.

„Într-adevăr, de obicei așa se întâmplă, să fiu într-o stare bună, însă sunt și împotriva unui lucru, și anume împotriva pozitivismului toxic. Consider că nu e bine să fii tot timpul fericit, pentru că asta ar însemna să îți ascunzi anumite emoții, să le bagi sub preș.', a mai spus ea.

Diana Sar: „Merg la terapie'

Diana Sar susține că merge frecvent la terapie pentru a-și rezolva problemele provocate de fosta relație. Mai mult, pentru ea psihologul este cel mai bun prieten deoarece în fața lui poate să se descarce de încărcătura emoțională.

Într-adevăr, se întâmplă să nu fiu tristă atunci când merg la evenimente, dar nu sunt mereu pozitivă, fericită. Când se întâmplă să fiu mai tristă încerc să îmi dau seama de ce sunt tristă, nu fug de acele sentimente, mă descarc. Eu merg și la terapie, merg la psiholog, alea sunt momentele în care mă descarc, dar și acasă.', a adăugat modelul.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton