Cum a recucerit-o Ilie Năstase pe Ioana! I-a promis vacanțe de neuitat în locuri exclusiviste din Europa

 Pirvu Cristina
.

Ioana și Ilie Năstase nu au trecut prin cele mai ușoară momente, ba chiar au fost la un pas de despărțire și de divorț. Iată că lucrurile s-au liniștit între ei, marele jucător de tenis a împăcat-o pe soție și i-a făcut promisiuni pentru vacanțe de neuitat.

Acum câteva luni, Ioana și Ilie Năstase anunțat despărțirea. Lucrurile n-au fost așa de bune între ei, iar cei doi se distanțaseră. Pare că iubirea și toate sentimentele dintre ei nu au dispărut și s-au împăcat relativ repede.

Ilie Năstase a făcut primii pași și a scos-o pe Ioana pe la diferite cafenele prin București. Acolo, acesta a îndrăznit chiar să o sărute după ce anunțaseră despărțirea. Ioana a acceptatși i-a mai dat o șansă acestuia. În timpul în care au fost separați, bruneta a locuit separat de soț, își închiriase un apartament într-o zonă selectă din Capitală.

Iată că acum, la împăcare, cei doi stau împreună în vila lui Ilie Năstase din Primăverii. Mai mult decât atât, pentru a o recuceri pe Ioana, Ilie Năstase o va duce în vacanțe de neuitat în Turcia și Spania, scrie Click. 

Marele jucător de tenis vrea să îi ofere soției tot ce e mai bun, să o răsfețe și să îi facă pe plac.

Ioana si Ilie Nastase 1Ioana si Ilie Nastase 1

Ioana Simion îi bate obrazul lui Ilie Năstase: „Fostul soţ îmi cumpăra mereu genţi, diamante şi maşini!'

oana Simion, actuala soţie a lui Ilie Năstase, a luat foc atunci când a auzit că mariajul cu marele tenismen i-a completat colecţia de genţi şi haine de lux. Bruneta clarifică faptul că Ilie i-ar face cadouri frumoase doar dacă ea i-ar cere asta, iar acest lucru nu îi stă în caracter. În plus, Ioana Simion are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soţ, menţionând că în cei 22 de ani de căsnicie, bărbatul i-a cumpărat, de fapt, genţile, hainele şi diamantele pe care le afişează acum şi nu Ilie Năstase.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton