Cum a reacționat tatăl Mirelei de la Insula iubirii când i-a văzut iubitul: ”La orice m-aș fi putut gândi, dar la combinația dintre voi doi niciodată”

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubirii are un iubit mult mai mare decât ea, dar asta nu a fost o piedică în relația lor. Fosta concurentă ține foarte mult la părerea familiei sale, iar aceasta a povestit cum a reacționat tatăl ei atunci când i-a văzut iubitul.

Există viață și după Ionuț Gojman pentru Mirela de la Insula iubirii. Fosta concurentă și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mult mai în vârstă pentru ea, dar asta nu a fost o problemă. Cei doi se înțeleg de minune și au chiar și planuri de nuntă. Mirela de la Insula iubirii ține foarte mult la părinții ei și întotdeauna a vrut să aibă o părere din partea lor. Atunci când iubitul ei a venit pentru prima dată la ea acasă a avut emoții pentru întâlnirea cu tatăl ei.

Nicio secundă nu s-ar fi așteptat ca Mirela să fie cu acel bărbat, însă s-a bucurat pentru fiica lui. Părinții Mirelei îl cunoșteau pe acesta de foarte mulți ani.

„Se apropia ziua mea de naștere în noiembrie și mă tot întreba dacă organizez ceva. I-am spus că fac o masă la mine acasă și îl invit. Și într-un weekend i-am zis tatălui meu să pregătească un ceaun vânătoresc și să-l invit la noi, ca să-i fac cumva intrarea și cu tata. Era foarte important pentru mine aspectul acesta. Și se dă el jos din mașină cu un ditamai buchetul de flori, nici nu se vedea de după el. Și tata când a văzut cine e de fapt presupusul iubit cu care tot ies de o lună, fără să zică nimic, m-a strâns în brațe tata. Și după aia m-a lăsat să mă duc să îmi iau buchetul. Deci era super fericit că avea încredere, îl cunoștea din oraș, ca om, ca persoană și se cunoșteau din oraș. Și din momentul acela a zis tata: „Eu, la orice m-aș fi putut gândi, dar la combinația dintre voi doi niciodată'', a mai povestit Mirela de la Insula Iubirii.

Citește și: Bogdan, primele declarații despre divorțul de Hannelore de la Insula iubirii: 'Se întâmplă ceva interesant'

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii, mesaj emoţionant pentru mama ei. Cum arată cea care i-a dat viaţă

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton