Cum a reacționat Starlin, de la Survivor, când i-a auzit vocea soției sale

 Lupescu Anca
.

Meciul de comunicare la Survivor România a fost câștigat de Războinici, care și-au adjudecat unul dintre cele mai prețioase premii puse în joc de la începutul competiției. Starlin a primit un mesaj audio de la soția, care l-a emoționat până la lacrimi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Starlin a auzit vocea soției sale pentru prima dată în două luni. Soția concurentului Survivor i-a transmis că îi lipsește enorm ei și fetiței lor, însă nu-l așteaptă acasă curând. 

„Negro lindo, mă gândesc la tine în fiecare zi. Urmăresc cu emoție fiecare moment când apari la televizor. Te iubesc și te susțin până la capăt, eșți cel mai bun, sunt mândră de tine.

Te așteptăm acasă cât mai târziu, pentru noi tu ești cel mai bun, un învingător.Luptă până la capăt să-ți îndeplinești acest vis Survivor. Te amo hasta el bajo de un puente, te iubesc din tot sufletul!', i-a transmis aceasta lui Starlin.

Starlin nu a reușit să-și stăpânească lacrimile atunci când a auzit pentru prima oară în două luni vocea soției sale. El a mărturisit că este în premieră departe de familia lui pentru o perioadă atât de îndelungată.

survivor-1-1-1024×576-1-1024×576-1024×576survivor-1-1-1024×576-1-1024×576-1024×576

„Nu am stat niciodată atâta timp departe de soția mea, de fetița mea, e foarte dificil și ciudat', a spus Războinicul.

Cine este Starlin de la Survivor România

După aproape 10 ani în care a trăit în România, Starlin de la Survivor 2021 spune că simte româneşte. Mai mult, el s-a îndrăgostit de o româncă cu care s-a căsătorit, iar împreună au în prezent o fetiță de cinci anișori.

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut.Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citește și: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani:mama ei este angajată la Guvern

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa’, de la Românii au Talent.A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:„A ieșit un mare scandal’

În vârstă de 37 de ani, Starlin Medina este de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist. El consideră o adevărata provocare participarea la emisiunea concurs și susține că toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului trăind în Republica Dominicană îl vor ajuta în competiție.

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani', a declarat acesta, înainte de intrarea sa în competiția Survivor România 2021.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton