Cum a reacționat Mircea Badea când a văzut rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019. Prezentatorul nu s-a abținut

 Pirvu Cristina
.

Mircea Badea a reacționat aseară când și-a văzut partenerea într-o rochie spectaculoasă, neagră, cu un decolteu adânc pe spate. Carmen Brumă a atras toate privirile în aceea ținută icon. Vedeta are un trup bine sculptat pentru care merge zilnic la sală. 

Ieri, la Palatul Bragadiru, a avut loc Gala Unica ediția 2019. Mulți actori, mulți cântăreți, vedete de televiziune au fost prezenți la petrecerea organizată. Cea care a atras imediat privirile a fost Carmen Brumă. Rochia neagră cu spatele gol a făcut senzație.

„Rochia originala este expusa la Luvru! Noapte buna!”, a scris pe Instagram Carmen Brum[ despre rochia sa, reinterpretat[ dup[ cea a lui Mireille Darc din filmul Marele blond cu un pantof negru'.

Mircea Badea a reacționat imediat când și-a văzut partenera atât de provocatoare.

„A sunat Alain Delon…”, a glumit prezentatorul TV.

Carmen Bruma rochie neagra 1Carmen Bruma rochie neagra 1

https://www.instagram.com/p/B5JGii9Bw34/

Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica 2019

Carmen Brumă a trecut prin momente mai puțin plăcute aseară. Vedeta a fost inviiată la Gala Unica 2019. Acolo, a atras toate privirile cu o rochie neagră, cu un decolteu adânc pe spate, chiar cu vedere la posterior.

Vedeta s-a inspirat de la o actriță uriașă. Conform Unica, Mireille Darc a purtat o asemenea ținută  în 1972 în filmul Marele blond cu un pantof negru', rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată. Lungă până în pământ, sobră în față și cu un decolteu generos la spate, prin care se întrevedea curbura fină a feselor, rochia propunea privitorilor un sex–appeal evident, dar paradoxal de elegant.

Mireille Darc a murit în 2017, iar ținuta cu care a intrat în istorie se odihnește astăzi cuminte la Muzeul Luvru. Pe vremea când era adolescentă, Carmen Brumă a văzut filmul în care rochia și-a făcut debutul și a fost lovită de cea mai sinceră fascinație. Iată că a apurtat și ea una asemănătoare acum.

Din păcate, vedeta a leșinat la petrecere. Câțiva dintre jurnaliștii prezenți la ceremonia fastuoasă au ținut-o pe vedetă ca să nu se accidenteze și, ulterior, au așezat-o pe un fotoliu, unde a stat până și-a mai revenit. Ambulanța a sosit la fața locului.

Vedeta a făcut declarații aseară, pe Instagramul său: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital.” 

Foto: UNICA, Instagram

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton