Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor: "Eu dormeam, și tu..."

 Oana Pantazi
.

Nu este prima dată când au loc gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survior… De adata aceasta însă, după ce a fost sărutată prin surprindere de către Albert Oprea, în toiul nopții, Maria Chițu a avut o reacție neașteptată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu și Albert Oprea au devenit foarte apropiați pe parcursul competiției Survivor, gesturile de tandrețe dintre ei fiind îndelung comentate de către fanii competiției. Mai mult, aceștia au fost surprinși de camere nu o dată dormind îmbrățișați, iar asta le-a dat celor mai mulți de înțeles că pe cei doi Războinici îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. Cel mai recent moment de intimitate dintre ei nu s-a terminat însă în cel mai fericit mod.

a1-1-1a1-1-1

Maria Chițu, deranjată de sărutul lui Albert Oprea

Albert Oprea și Maria Chițu, din tabăra Războinicilor, au o relație extrem de apropiată… Nu o dată ea i-a spus colegului ei de competiție bărbată-miu, în timp ce el a alintat-o cu iubi. Cei doi nu doar că fac totul împreună, dar au ajuns să doarmă împreună și nopțile, îmbrățișați.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Citește și: Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei: „Sunt doi oameni…'

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor: „Te pup, iubi. Să știi că…'

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor? „Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport. A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România: 'Sper să câștige Zanni'

Și iată că recent cei doi au fost surprinși într-o ipostază foarte hot. După ce Maria Chițu a fost sărutată de Albert Oprea în toiul nopții în timp ce dormea, Războinica a reacționat într-un mod total neașteptat.

„Eu eram acolo și dormeam, și tu m-ai luat de față și m-ai pupat', a spus Maria Chițu, aparent deranjată de îndrăzneala lui Albert Oprea. 

Albert a mărturisit că a fost un gest nepremeditat: „Ce să fac, așa mi-a venit'. 

Maria vrea să știe ce simte cu adevărat Albert pentru ea

Cu ceva vreme în urmă, Albert mărturisea că între el și Maria s-a legat o relație specială și încerca să justifice oarecum și faptul că au ajuns să doarmă împreună.

„Eu cu Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine. Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărul. Mai este și frig, mai este și… asta e, a mărturisit Albert Oprea, la Survivor, la un moment dat.

După momentul neașteptat la sărutului Maria Chițu vrea niște răspunsuri certe de la Albert Oprea, așadar l-a provocat de față cu toți colegii de echipă.

„Mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.(…) Tu mă placi?! Vreau să aud răspunsul tău sincer la întrebarea asta', i-a spus Maria colegului ei de echipă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton