Cum a reacționat familia lui Alexandru Arșinel după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă: "Nu vrem să comentăm ceva ce..."

 Oana Pantazi
.

După ce, recent, în presă s-a scris că Alexandru Arșinel este internat în spital, la ATI, în stare gravă, familia actorului actorului a reacționat, vorbind despre actuala stare de sănătate a acestuia. Iată ce a spus Cristian, fiul lui Alexandru Arșinel!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 16 august, Alexandru Arșinel a ajuns de urgență, la spital, din cauza problemelor de sănătate. Se pare că actorul ar fi fost luat direct de la azilul privat în care era internat de ceva vreme, pentru problemele de sănătate de care suferă. Vestea că actorul ar fi în stare gravă din cauza unei infecții nosocomiale i-a îngrijorat pe apropiații acestuia, dar și pe fani, așadar familia a reacționat.

646x404_1_66756100646x404_1_66756100

Cum a reacționat familia lui Alexandru Arșinel după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă

În urmă cu două zile, după ce a explodat în presă știrea că Alexandru Arșinel s-ar afla internat în spital, în stare gravă, atât fanii, cât și apropiații marelui actor s-au îngrijorat pentru starea sa de sănătate. S-a speculat că Alexandru Arșinel ar fi contractat o infecție nosocomială, însă familia a negat acest lucru. Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai actorului, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său.

Citește și: Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Citește și: Alexandru Arșinel, uitat de prieteni și colegi la azilul unde este internat:'E trist, nici un actor nu l-a vizitat!'

Citește și: Ce i-a mărturisit Alexandru Arșinel lui Vasile Muraru, înainte să fie internat la căminul de bătrâni:'Vorbisem cu el când…'

Citește și:Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii:„Zilele petrecute împreună…’

,,Tata e bine. Nu-i adevarat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace', a declarat fiul actorului pentru playtech.ro.

De ce a fost internat actorul la cămin

În urmă cu mai mulți ani, reputatul actor a suferit un transplant de rinichi, dar și operații la coloană. Anul trecut, actorul a fost operat pe cord, fiindu-i montat un stent. O vreme, maestrul Arșinel s-a simțit bine, însă starea sa de sănătate ulterioară i-a determinat pe membrii familiei să îl interneze la cămin, unde poate primi non-stop ajutor specializat.

Cristian Arșinel, fiul lui Alexandru Arșinel, spunea, în urmă cu o lună, că tatăl său se află internat într-un cămin de bătrâni de lângă București, unde beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa.

Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!’, spunea fiul lui Alexandru Arșinel, la jumătatea lunii iulie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton