Gabi Bădălău a aprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Vai de sufletul ei”

 Lupescu Anca
.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că a avut discuții indecente cu Gabi Bădălău de față cu copiii ei. Când a auzit, blondina a luat foc și a acuzat-o pe soția afaceristului că minte cu nerușinare. Acum, Claudia Pătrășcanu i-a răspuns vedetei, iar scandalul continuă între cele două.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a spus că ea și Gabi Bădălău nu și-au vorbit niciodată într-un mod în care să fie stânjenitor sau nepotrivit de față cu cei doi băieți. Mai mult, blondina a spus că soția lui Bădălău minte cu nerușinare.

images-1-10images-1-10

'Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că minte

Claudia Pătrășcanu i-a dat replica Biancăi Drăgușanu și a spus că este o persoană care strică totul în jurul ei. Mai mult, soția lui Bădălău spune că filmulețele spun totul despre Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales’ Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual’

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…'

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

'Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea', a spus Claudia Pătrășcanu.

În momentul de față, nu se știe dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău mai sunt împreună, însă Claudia Pătrășcanu continuă să îi spună vedetei lucruri urâte despre tatăl copiilor ei.

Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălou), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi).’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși prima dată împreună în timpul vacanței luxoase din Dubai, în preajma sărbătorilor de iarnă. Ulterior au mers în Maldive și relația lor părea una ideală, care se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie. Cei doi s-au despărțit, însă din ultimele postări ale vedetei se înțelege că s-au împăcat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton