Brigitte Pastramă, declarație halucinantă după ce a fost pedepsită că a vândut măști contrafăcute: "Nu i-a plăcut lui Dumnezeu că m-am îmbrăcat în branduri"

 Oana Pantazi
.

Brigitte și Florin Pastramă au fost puși recent sub control judiciar după ce au comercializat măști contrafăcute și reacțiile celor doi soți nu au întârziat să apară. Iată primele declarații date de Brigitte cu privire la cazul în care ea și soțul ei sunt implicați!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La finalul anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă au văzut o oportunitate de a face bani în plus, după ce restul afacerilor le-au mers prost și foarte prost din cauza pandemiei. Astfel, cei doi au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, lucru interzis de lege. Acum, conform unor surse judiciare, cei doi soți au calitatea de suspecţi în dosar, fiind acuzaţi că ar fi vândut ilegal măşti de protecţie contrafăcute.

1Brigitte-si-Florin-Pastrama1Brigitte-si-Florin-Pastrama

Brigitte Pastramă: „Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo

Recent, Brigitte Pastramă a făcut primele declarații cu privire la dosarul în care ea și Florin Pastramă sunt cercetați. Paradoxal, vedeta susține că au ajuns în această situație deoarece ea și soțul ei s-au îndepărtat de Dumnezeu. Mai mult, ea susține că nu au știut că vând măști contrafăcute și nici că acest lucru este ilegal…

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat', a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Imaginile care îi incriminează pe Brigitte și Florin Pastramă. Ce probe au găsit polițiștii

Citește și: Pandemia i-a afectat pe Brigitte și Florin Pastramă! Ce s-a întâmplat cu șaormeria care le aducea bani frumoși

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck. Unde s-au întâlnit

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre petrecerea de logodnă și nuntă: „O voi face în viitorul apropiat'

Brigitte, despre scandalulmăstilor contrafacute: „Am vrut să câștigăm cinstit”

Brigitte a mărturisit în continuare că au văzut o oportunitate în această afacere și că măștile au fost cumpărate conform legislației. Și cum anul trecut celor doi soți afacerile le-au mers foarte prost, din cauza pandemiei, au ales să intre în această afacere neavând însă toate informațiile.

„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele.

Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră', a mai spus Brigitte Pastramă.

Cât costau măștile contrafăcute

Dorința de a face un ban în plus în vreme de pandemie i-ar putea trimite la închisoare pe Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au ajuns să vândă măști de protecție inscripționate cu logourile marilor branduri, lucru care este interzis de lege. Astfel, cei doi au decis să producă măști de protecție inscripționate cu nume de brand.

Potrivit reclamei pe care aceștia o făceau pe rețelele de socializare, prețurile variau între 21 și 70 de lei. Iar pe site-ul mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă,  au făcut reclamă la propriile măști, dar nu orice fel de măști, ci inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, fără a lua în calcul că acest lucru reprezintă o încălcare a legii și care se pedepsește chiar și cu închisoare.

Mai mult, Florin Pastramă a fost întrebat chiar într-o emisiune dacă măștile sunt originale, răspunsul său venind prompt și clar: „Da, sunt originale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton