Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale: „Nu mai puteam să vorbesc. Nu mai aveam voce!”

 Martin Lorena
.

Ce a pățit Mara Bănică la botezul fiicei sale. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie absolut superbă, căreia i s-a adăugat un membru. Este vorba despre micuța Donca Maria, care a fost creștinată weekend-ul trecut. Iată primele imagini de la eveniment, dar și confesiunile jurnalistei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. La 46 de ani, aceasta a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe micuța Donca Maria. În weekendul care tocmai a trecut, jurnalista a organizat botezul fiicei sale, la care au participat aproximativ 300 de oameni. Aceasta a avut aranjamente uimitoare, muzică bună, meniu plin de specialități, dar și provocări la care nu se aștepta.

1-mara-banica-botez1-mara-banica-botez

Jurnalista a avut parte de multe momente fericite, a zâmbit, a dansat și s-a simțit extrem de bine în compania celor dragi. Cu toate acestea, a existat un moment în care s-a speriat la culme!

Citește și: Când își va boteaza Mara Bănică fetița:„Sperăm să putem face și o petrecere’

Citește și: Ce probleme are Mara Bănică, însărcinată în șapte luni:'Mă omoară psihic. Plâng trei-patru ore pe zi'

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an:'Privim viața prin ochii tăi'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat:'Monica și Irina s-au îngrijorat pentru mine'

Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale

Ce a pățit Mara Bănică la botezul fiicei sale. Mara Bănică a explicat faptul că fetița sa a fost extrem de cuminte pe parcursul slujbei de creștinare. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde patru preoți au botezat-o pe Donca Maria. Micuța nu a plâns deloc în timpul slujbei, nici măcar atunci când a fost băgată cu capul în cristelniță.

Nu a țipat deloc! Culmea, nici când a băgat-o preotul în cazan nu a țipat. Nu plânge decât atunci când îi este foame. Acum am terminat și cu colicii! Suntem tare fericiți!', a spus Mara pentru Click.

Cu toate că slujba a decurs conform planului, după botez, Mara Bănică și-a pierdut vocea. Acest lucru a îngrijorat-o puțin pe jurnalistă, însă acum lucrurile au revenit la normal.

„Nu știu ce s-a întâmplat! După botez nu mai puteam să vorbesc, nu mai aveam voce! Cred că a fost muzica prea tare și eu am tot țipat', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Petrecere de botez cu 300 de invitați

Mara Bănică și-a invitat toți prietenii la fericitul eveniment, astfel, la un ballroom din Capitală s-au distrat și au dansat până în zori 300 de persoane. Printre vedetele prezente la botez s-au numărat: Viorel Lis alături de Oana, Serghei Mizil, Vica Blochina, Lizeta Haralambie, Oana Roman și Marius Eisei, Simona Trașcă și mulți alții.

Atmosfera la petrecere a fost întreținută de Petrică Andrei Orchestra, Florin Vasilică, Petre Geambașu, Leo Florian și Răzvan de la Pitești.

„Am avut un tort spectaculos de un metru și jumătate, mai precis patru etaje, meniul a fost exclusivist. Am schimbat trei ținute, semnate Liana Obancea. A fost cea mai reușită petrecere de botez la care am fost. Serghei a dansat încontinuu. Ieri am făcut pentru mir cel mai spectaculos proțap din lume, la o terasăde pe Nordului', a spus ea pentru sursa menționată.

Mara Bănică: „A fost o seară emoționantă pentru noi'

Mara a postat pe rețelele de socializare un mesaj scurt, simplu și la obiect cu privire la botezul care a avut loc în weekend. Ea a menționat că seara a fost una cu adevărat emoționantă.

 „A fost o seară emoţionantă pentru noi, Donca Maria a primit botezul Domnului.', a scris ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton