"El era căsătorit cu acte". Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

 Dumitrache Laura
.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o povestea de dragoste de 13 ani și au împreună o fiică, Petra. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum a început, de fapt, relația celor doi. Cristina a dezvăluit că prezentatorul TV era căsătorit când s-au cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 13 ani și au o familie minunată. Deși formează un cuplu de mulți ani, există persoane care sunt de părere că jurnalista l-ar fi despărțit pe prezentatorul tv de fosta lui soție.

cristina siscanu si madalin ionescucristina siscanu si madalin ionescu

Recent, Cristina Șișcanu a vrut să lămurească lucrurile și a vorbit despre începutul relației cu Mădălin Ionescu. Vedeta a explicat că prezentatorul era căsătorit când s-au cunoscut, dar acesta voia să divorțeze de fosta soție.

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…'. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Citește și:Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!'

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat jocul de amuletă

Citește și:„Sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”. Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o povestea de dragoste frumoasă. Cei doi au împreună o fetiță, Petra, iar alături de ei locuiesc și cei doi copii ai prezentatorului tv din prima căsnicie. Deși formează un cuplu de mai bine de un deceniu, mulți sunt de părere că jurnalista a fost cea care l-a despărțit de Mădălin Ionescu de fosta soție. Recent, Cristina Șișcanu a vrut să lămurească situația și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Vedeta a recunoscut că la momentul respectiv, Mădălin era căsătorit, dar plănuia să divorțeze.

„El era căsătorit cu acte. Pe vremea aceea, divorțul nu se făcea ca acum, la notar. Dacă mai existau și copii, iar era un termen de gândire impus prin lege. Chiar dacă cei doi își doreau să divorțeze, ei trebuiau să aștepte că poate se răzgândesc.', a declarat Cristina Șișcanu, pentru Ego.ro.

Cristina Șișcanu: „Noi ne-am îndrăgostit”

Cristina Șișcanu l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu în perioada când acesta modera o emisiune la tv, iar ea se angajase ca reporter. Pe parcursul colaborării lor, Cristina și Mădălin s-au îndrăgostit și în cele din urmă s-au căsătorit.

Au împreună o fiică și alături de copiii lui Mădălin din prima căsătorie formează o familie minunată. „Noi ne-am îndrăgostit, că altfel nu ne luam. Nu a fost un amantlâc absolut deloc', a mai precizat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, despre infidelitatea soțului ei

Întrebată dacă ar trece peste infidelitatea soțului ei, Cristina Șișcanu a declarat că nu ar mai exista cale de întoarcere. Jurnalista este de părere că relația lor nu ar mai funcționa.

„Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. E greu să răspund la ea, pentru că relația noastră este foarte strânsă, profundă trup și suflet, nu știu ce ar însemna, un sfârșit probabil.

Chiar dacă, să zicem, aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea. S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Aproape 12 ani de când suntem împreună și am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal', a spus Cristina Șișcanu pe instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton