Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, în urmă cu 22 de ani: ”A fost dragoste la prima vedere. Mi-era o frică, de nu vă spun”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, în urmă cu 22 de ani. Pe Daniel Buzdugan îl știe toată lumea, asta datorită prezenței sale zilnice la radio. Este unul dintre cei mai apreciați și carismatice oameni de radio și, ce-i drept, din spusele fanilor, face o treabă minunată. Ei bine, împlinirea sa nu este doar pe plan profesioanl, ci și în viața privată. Are o căsnicie minunată alături de soția sa și doi copii adorabili. Totuși, nu sunt mulți cei care știu cum a început povestea de dragoste dintre cei doi soți! Iată ce a povestit cunoscutul om de radio!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica? Aceasta este întrebarea pe care fanii omului de radio și-au pus de nenumărate ori. Toată lumea știe că are o căsnicie frumoasă și că se iubește cu partenera lui de viață de 22 de ani, însă nu și cum s-au cunoscut, de fapt. Ei bine, mulți ar spune că întâmplător, însă Destinul i-a vrut împreună. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au rămas împreună și în prezent formează o familie superbă, cu doi copii.

buzdu-7buzdu-7

Daniel Buzdugan nu a mai ezitat și a povestit pe larg cum a început, de fapt, povestea de dragoste dintre el și soția sa. Totul a început în urmă cu 22 de ani, pe când el era jurnalist și nu om de radio, astfel că mergea foarte des pe teren pentru a colecta materiale și interviuri. Într-o bună zi însă, a întâlnit-o pe Monica și nu a putut să nu-i ceară părere pentru un sondaj și totodată numărul de telefon, sub pretextul unor eventuale 'completări'.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Daniel Buzdugan. Monica a fost întotdeauna o prezență discretă

Citește și: Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio, în urmă cu 18 ani: „Băiatul ăsta trebuie…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună'

Citește și: Cum a slăbit Mirela Banias de la Insula Iubirii 20 de kilograme în două luni: „Nu am făcut operație și nu am luat pastile”

Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui în urmă cu 22 de ani

Daniel Buzdugan și soția lui s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani, iar din 2003 sunt în mod oficial soț și soție cu acte în regulă. Au un mariaj de 20 de ani, însă în timp ce el este cunoscut de toată lumea, ea a vrut să rămână în continuare o prezență discretă. Totuși, de-a lungul timpului mulți s-au întrebat cum s-au cunoscut, astfel că acum a povestit în detaliu cum a decurs prima întâlnire, precizând că a fost dragoste la prima vedere.

„În cazul meu, mi-am cunoscut actuala soție pe când îmi făceam meseria de jurnalist, pe străzile Iașiului. Trebuia să concep un sondaj, pe nu știu ce chestiune, și umblam cu microfonul după mine prin oraș. Așa am cunoscut-o pe Monica, actuala mea soție. Pentru mine a fost ceva asemănător cu dragostea la prima vedere! I-am spus că pentru fiecare voce înregistrată avem nevoie și de un număr de contact. Căci, cine știe, poate mai avem nevoie de completări. Mie-mi stătea însă gândul la cu totul altceva. Dar, fata m-a crezut!', a declarat Daniel Buzdugan pentru Impact.ro.

Care este secretul căsniciei lui Daniel Buzdgan cu soția lui

Acum, după ce s-a aflat cum a început povesstea de iubire dintre Daniel Buzdgan și soția lui, mulți se întreabă cum reușesc să treacă mereu peste toate problemele. Au un mariaj de 20 de ani, în care au trecut și prin bune și prin rele, astfel că s-au cunoscut atât de bine încât știu cum să acționeze, dar și când.

„Pentru mine, cei 20 de ani de mariaj au trecut ca o normalitate absolută. În fiecare zi o iau de la capăt. Nu stau pe marginea drumului să încerc să privesc în urmă, cum a fost. Probabil că asta e cheia succesului. Și, desigur, partenerul de lângă tine. Monica m-a cucerit prin spontaneitatea ei, în primul rând!.

La radio, nu poți să minți lumea. Fiindcă omul te simte! Nu poți transmite căldură, dacă nu ai parte de așa ceva! Nu poți vorbi despre dragoste, dacă ești supărat, frustrat și ai o serie de probleme la tine acasă. Toate astea se vor resimți într-un fel sau altul și în timpul emisiunii tale. Așa că dacă fac bine ce fac, de atâta vreme, e și datorită soției mele.', a spus Daniel Buzdugan, explicând că este un bărbat fericit.

Daniel Bzdugan a devenit pacientul soției sale

Daniel Buzdugan se declară cu adevărat un bărbat împlinit și fericit. Are o soție minunată, doi copii adorabili și o carieră de mare succes. Este tot ceea ce și-a dorit, astfel că, așa cum este mereu cu glumele la el, nu a putut să nu povestească și o întâmplare amuzantă alături de partenera sa de viață.

„Soția mea e medic stomatolog. Știe asta multă lume, dar nu am simțit niciodată nevoia să o ajut, în vreun fel, să-i fac reclamă. Și am să vă explic și de ce! Într-o vreme, mă chinuia o măsea de minte. Am fost la un medic ieșean, înalt de vreo doi metri, ca să mi-o scoată. M-a ținut omul acela pe scaun, câteva ore, fără folos. În cele din urmă, am apelat la ajutorul soției. Mi-era o frică, de nu vă spun, că voi păți același lucru. Că o să mă chinuie acolo, ca și la fostul cabinet. Că o să tragă de dinte, fără niciun folos. Am luat loc pe scaun și după nici cinci secunde am auzit-o pe Monica spunându-mi concis că s-a rezolvat problema. Nu era o chestiune de forță, de putere, ci de tehnică. Și de mână fină!', a conchis Daniel Buzdugan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton