Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: "Credeam că este împreună cu Ioana Ignat"

 Laciu Andreea
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar acum s-a aflat cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi artiști.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-au căsătorit la o vârstă foarte fragedă, fără să țină cont de gura lumii. Deși mulți credeau că iubirea lor este doar una trecătoare, timpul le-a demonstrat tuturor că s-au înșelat. Acum Cleopatra a dezvăluit că, deși ea s-a îndrăgostit la prima vedere, a fost un mic obstacol în calea relației ei cu Edward.

cleopatra-stratan-1cleopatra-stratan-1

Sunt obișnuiți de mici cu scena, iar acum muncesc din greu împreună. Cu toate acestea, trag amândoi la fel de tare pentru acum au o motivație în plus să facă bani: fac asta pentru familia lor. Se iubesc enorm, dar Cleopatra Stratan a fost încurcată la început de o neînțelegere legată de Ioana Ignat, artista cu care a colaborat cu succes Edward Sanda.

Citește și: Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Avem situații în care…'

Citește și: Răsturnare de situație. Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit, de fapt: „Nu mai putut…”

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…'

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot'

Cum a început povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Recent, îndrăgita artistă a fost invitată în emisiunea Alexandrei Ungureanu de pe Youtube. Cu această ocazie, a dezvăluit cum s-a îndrăgostit la prima vedere când avea doar 15 ani, atunci când l-a cunoscut pe cel care îi este acum soț.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor.

Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mamă, ce tare… Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a mărturisit. Cleopatra.

Ce planuri au acum Cleopatra și Edward Sanda?

Muncesc atât de mult încât au ajuns uneori să se vadă doar pe fugă, dimineața sau seara. Însă, formează o echipă pe cinste și pun bani deoparte pentru că își doresc să cumpere casa lor, în care să își crească și copiii pe viitor.

„Noi de mici suntem obișnuiți să muncim pentru că am vrut să ne îndeplinim un vis. Pentru noi este o bucurie orice apariție de orice fel, fie la televizor sau pe scenă. Noi suntem o echipă de când suntem împreună. Noi suntem conștienți amândoi că dacă ni se ridică la cap succesul, nu va fi ok.

Suntem la fel cu oamenii. Ne dorim să avem o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă. Doar dimineața și seara avem timp de noi. În restul zilei alergăm la studio, piese. Câteodată doar cafeaua ne-o bem împreună”, au dezvăluit Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pentru kanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton