Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry: "Ceva spontan"

 Raiciu Adriana
.

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Cântăreața urmează să devină mămică pentru prima oară, iar de curând a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre cum a decurs întreg momentul când a primit inelul de logodnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai are foarte puțin până când o să aducă pe lume fetița și se pregătește din plin pentru întâlnirea cu micuța. Însă, până atunci, Nicole Cherry a fost surprinsă de iubitul ei.

6215455362154553

Mai exact, partenerul cântăreței a decis să o ceară în căsătorie într-un moment inedit. Mai multe despre cum s-a desfășurat totul, povestește chiar artista mai jos.

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:'A rămas…'. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină:'Nu am de ce să mă ascund'

Citește și: Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei!Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Citește și: Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc. Stere Halep:„I-am cunoscut’

Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry

Îndragita cântăreața recunoaște că se gândea la momentul în care o să fie cerută în căsătorie, însă nu se aștepta să se întâmple în acel moment. Cei doi îndrăgostiți erau în drum spre munte și au decis să ia o cină împreună, pentru a celebra ultimele momente în doi.

Însă, nu s-a așteptat vreo secundă ca iubitul ei să-i pună întrebarea cea mare fix atunci.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat, mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla', a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV.

De ce nu vor să se căsătorească

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani și iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, sunt foarte fericiți împreună și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor.

Cu toate acestea, îndrăgostiții nu vor să se grăbească cu nunta. Vedeta susține că-și dorește să nască, să se ocupe de micuța ei și mai apoi se va gândi și la cununie.

 „Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Să ne revenim un pic și facem și următorul pas. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva în relație. Deja suntem la pachet, nu trebuie să fim căsătoriți’, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show, la Antena Stars.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton