Cum a fost cerută Feli în căsătorie. Inițial, nu a răspuns: „Am fost surdă total”

 Lupescu Anca
.

Feli Donose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care are o fetiță. Ea a vorbit despre momentul cererii în căsătorie și a dezvăluit că la început nici măcar nu a auzit cererea, asta pentru că a fost atât de surprinsă și emoționată. Iubitul ei a trebuit să formuleze din nou marea întrebare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși au un copil împreună, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare, acela de a se căsători. Pentru că abia acum au simțit că este momentul, iubitul ei i-a pus marea întrebarea, iar vedeta a povestit cum au decurs lucrurile.

„În mai a venit și m-o cerut de nevastă și prima dată nu am auzit de emoție, am fost surdă total, și a trebuit să mă mai ceară o dată, imediat după', a povestit cântăreața.

Feli a recunoscut că momentul a lăsat-o fără cuvinte: „Eu nu am răspuns nimic. M-am aruncat în canapea ca toate fetele astea pe care le vedeți pe Facebook că sunt cerute în căsătorie, emoționate, fără cuvinte. Exact așa siropoasă am fost și eu'.

feli2-2feli2-2

Cât despre data căsătoriei, Feli a spus că încă nu au ales una anume. „Nu ne-am gândit. E așa o chestie mai mult de alint, asta cu cerutul', a mai adăugat aceasta.

Mesaj emoționant pentru iubitul ei

Feli a anunțat pe Instagram că a fost cerută de nevastă în urmă cu puțin timp, iar în curând se pregătește de nuntă.

‘Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.’, a scris Feli în dreptul unei fotografii postate pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:'Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită’. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

Cântăreața a continuat în postare cu un mesaj emoționant pentru viitorul ei soț și tatăl fiicei sale, în care i-a mărturisit cât de mult îl iubește și îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit.

‘Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.
Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta.
Când îmi spui nevastă’ ma simt cea mai mândră! Că-s a ta!
 ❤️’, a mai continuat Feli!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton