Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori: „Ele au observat talentul meu”

 Dumitrache Laura
.

Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. La numai 13 ani și-a dorit să urce pe scena teatrului românesc după ce l-a văzut pe Toma Caragiu. La liceu s-a făcut remarcat de profesori și colegi, iar două persoane aveau să-i recunoască talentul artistic și să-l încurajeze să-și îndeplinească visul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori. George Mihăiță și-a adus aminte de momentul în care a decis să se facă actor. În liceu, actorul era o persoană care avea un charm aparte, iar talentul său artistic avea să iasă la suprafață în preajma colegilor și a profesorilor. Pe George Mihăiță l-a inspirat maestrul Toma Caragiu să aleagă această profesie.

George mihaitaGeorge mihaita

Din toamnă, George Mihăiță va apărea pe micul ecran, în serialul Clanul' care va începe la Pro TV. Îl va interpreta pe Bebe Măcelaru, unul dintre personajele principale ale producției. Recent, actorul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile sale.

Citește și: Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV:”Nu pot să mă fac de rușine când…”

Citește și:Mihai Bendeac are o legătură specială cu George Mihăiță:”Am încercat să creez o familie”

Citește și:Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât…'

Citește și:Ce destinație de vacanță au ales Culiță Sterp și Daniela Iliescu și cât i-a costat vacanța de lux: „Viața e scurtă'

Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori

George Mihaiță nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numele său este cunoscut de toți românii, iar pe scena teatrului românesc a devenit o revelație. Actorul și-a amintit că în perioada liceului și-a dat seama că va urma această carieră. George Mihăiță era întotdeuna în centrul atenției, iar profesoara de română și profesoara de latină l-au încurajat să meargă la teatru, ceea ce a și făcut. Datorită lor, astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România.

„Profesorii și colegii și-au dat seama când eram în liceu. Ei au spus că e bine să mă fac actor. Eram clownul clasei, râdeau și profesorii și curgeau notele mici, dar asta a fost. Profesoara de matematică mi se părea ceva extraterestru, atât de departe eram eu cu matematica. Profesoara de română și profesoara de latină m-au îndemnat să merg la teatru. Au observat talentul meu, felul meu de a fi, eram actor de comedie în clasă, foarte spontan și atunci îi scoteam pe mulți din starea de letargie', a declarat actorul pentru impact.ro.

George Mihăiță: „L-am văzut pe Toma Caragiu într-o piesă”

Actorul a făcut dezvăluiri uluitoare despre pasiunea pentru actorie, declarând că a vrut să devină actor de la 13 ani. Cel care l-a inspirat să devină unul dintre cei mai apreciați actori de pe scena teatrului românesc, a fost Toma Caragiu.

„Cred că și datorită mamei sunt ce sunt astăzi, pentru că eram în clasa a șasea și m-a trimis la Ploiești, la Școala de Muzică. Cântam la acordeon, mi-au cumpărat acordeon și m-au trimis, dar eram la secția Flaut și nu s-a legat flautul cu mine. Stăteam în gazdă, dar am descoperit o chestie: l-am văzut pe Toma Caragiu într-o piesă de Pretore Vincenzo, Eduardo de Filippo – Hoțul în rai. Și atunci mi-am zis: eu mă fac actor! Aveam 13 ani', a mai declarat actorul.

Actorul a picat admiterea la Teatru de două ori

George Mihăiță s-a pregătit pentru admiterea la facultate cu actorul Ovidiu Shumaher din Moreni. Acesta a picat și a rămas la rude în Capitală, timp în care a mers la Școala Populară de artă la actorie.

A intrat la facultate din a treia încercare, iar acest lucru nu l-a împiedicat să-și urmeze visul. „Nu, pentru că știam că este foarte greu. M-au ținut părinții, săracii. Am zis vreau, când vrei ceva, trebuie să visezi și noaptea', a mai spus George Mihăiță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton