"Șocul și povara au fost așa de mari încât...". Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân. Andreea Ibacka a trecut printr-o mare sperietură în urmă cu câțiva ani, după ce a fost la un control medical, de rutină. Soția lui Cabral a primit un rezultat copleșitor, medicii spunându-i că este suspectă de cancer la sân. Andreea Ibacka s-a operat imediat și nici măcar nu și-a anunțat părinții, întrucât nu știa cum să le dea o astfel de veste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân. Andreea Ibacka este o femeie împlinită, are doi copii alături de soțul ei, Cabral, iar împreună formează o familie minunată. Andreea Ibacka a trecut în 2017 printr-o siuație care a marcat-o profund. Vedeta a fost la un control de rutină, însă medicii au descoperit că este posibil să aibă cancer la sân. Andreea Ibacka a fost în stare de șoc, însă după ce s-a operat, rezultatele biopsiei au arătat că nu era vorba de o formațiune malignă. Până să afle cu siguranță care este de fapt starea ei de sănătate, Andreea Ibacka a trăit un adevărat coșmar.

cabral-si-andreea-ibacka-ldquo-pun-pret-pe-viata-rdquo-la-happy-hour_size14cabral-si-andreea-ibacka-ldquo-pun-pret-pe-viata-rdquo-la-happy-hour_size14

Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân

Andreea Ibacka a mărturisit cum a trecut prin cea mai mare încercare la care a supus-o viața până la acest moment. În 2017, soția lui Cabral a fost suspectă de cancer la sân, rezultat care a dărâmat-o pe Andreea Ibacka. Ea a refuzat să vorbească despre un aspect atât de intim, la vremea respectivă. Andreea Ibacka a ascuns problemele ei medicale, fiindu-i teamă că o astfel de veste i-ar afecta foarte mult.

„De-a lungul anilor am avut și noi probleme și unele chiar mari. Asta a fost una din pietrele de hotar. S-a întâmplat în 2017, n-am vorbit despre asta la momentul respectiv, pentru că nu-mi doream compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că dacă spuneam atunci eram pe prima pagină. Nu mi-am propus niciodată să ies în față.

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka, anunț surprinzător despre Cabral, după ce prezentatorul a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat'

Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe. Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare. Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult. Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea.' a povestit, în exclusivitate, Andreea Ibacka la FRESH by UNICA.

Andreea Ibacka: „Am ajuns de la un control de rutină direct la RMN”

Din fericire pentru Andreea Ibacka a avut parte de medici buni și, în urma biopsiei, a aflat că nu este vorba de o formațiune malignă și că nu are cancer la sân. Vedeta a menționat că este conștientă că a fost norocoasă, însă perioada care a trecut, până a aflat rezultatul, a fost una chinuitoare.

Citește și:Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Irina Fodor a răbufnit: „Vor exista pedepse mari

Citește și:Alexandru Pițurcă a scăpat de controlul judiciar. Fiul lui Victor Pițurcă este acuzat de cumpărare de influență în dosarul achiziționării de măști neconforme

Eu am ajuns de la un control de rutină direct la RMN, mamografie, mai multe investigații, cei mai buni specialiști din țară. Am avut noroc iarăși că am ajuns la persoanele potrivite și la programare de urgență la operație. Au trecut vreo trei săptămâni de când am aflat până când s-a întâmplat operația propriu-zisă, dar eu eram așa nerăbdătoare că m-aș fi dus în ziua respectivă, doar să scap de gândurile astea pe care le aveam.

Eu sunt un caz fericit, nu vreau să mă vait, că vai ce greu mi-a fost la vremea respectivă. Da, sigur că am suferit un șoc, dar faptul că operația a infirmat temerile și practic nu aveam o tumoră malignă, mă face o mare norocoasă.' a specificat Andreea Ibacka pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton