Oana Roman a povestit cum a cucerit-o Marius Elisei. Cum se înțeleg acum cei doi soți, aflați în pragul divorțului

 Lupescu Anca
.

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, după ce bărbatul a decis să părăsească domiciliul conjugal și să pună punct relației pe care o avea cu fiica lui Petre Roman. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Isa, cu care Oana a petrecut sărbătorile de iarnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei, Oana Roman și-a amintit de începutul relației lor, dezvăluind unde au ieșit pentru prima oară împreună. 

 „Dacă vreți să fiu nostalgică și să vă dau și o știre trebuie să vă spun că prima mea ieșire cu Marius a fost la Sibiu. La o lună după ce ne-am cunoscut, Marius m-a invitat undeva, n-a vrut să-mi spună unde, apoi mi-a zis că, de fapt, mergem la Sibiu, la o pensiune frumoasă', a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

Întrebată de fani în ce relații a rămas cu soțul ei, Marius Elisei, după separare, Oana Roman a explicat: 

images-2-3images-2-3

„Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!', a adăugat vedeta.

Ce dieta ține Oana Roman

Recent Oana Roman a vorbit despre dieta care a câştigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp, deşi este cunoscută şi aplicată de multă vreme. În timpul unei filmări postată de curând de vedetă, a subliniat că nu știe dacă această dietă – Intermittent fasting – poate fi urmată de toată lumea. Ea a mai dezvăluit că bea doar apă, ceai și cafea cu îndulcitor.

Intermittent fasting, sau postul intermitent, reprezintă un curent din ce în ce mai popular la nivel global. Este privit, în mare parte, ca o dietă eficientă, ce poate reduce rapid și sigur numărul de kilograme in plus.

Cu toate acestea, studiile demonstrează că postul intermitent nu ajută doar la slăbit, ci ca ar putea aduce și alte beneficii majore pentru sănătate.

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui:'Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere' / EXCLUSIV

Citește și: Rebeka, sora secretă a lui Pepe, spune adevărul despre relația lor:„Nu pot să trag întruna de un om’

Citește șiCum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: „Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit'

Citește și: George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub! Ce părere are „soacra’ despre iubitul fiicei sale

Mulți sunt de părere că slăbirea are loc datorită numărului scăzut de calorii implicat de post. Cu toate acestea, metodă nu presupune omiterea completă a unei mese, ci doar decalarea ei, astfel încât corpul să poată avea un interval de repaus alimentar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton