Cum a chinuit-o Jorge pe Andreea Bălan! Nu ştia că artista era deja însărcinată

 Pirvu Cristina
.

De la o vreme, Jorge își investește energia și umorul în vlogul sau, acolo unde gândește cele mai țări nazbatii, pentru invitații săi.  Andreea Bălan a fost invitată pe canapea alături de cunoscutul artist și a trebuit să  facă față unui test DULCE. 

Fără să știe că Andreea Bălan așteaptă cel de-al doilea copil, Jorge a chinuit-o pe artista cu tentații dulci, la care această nu a putut să reziste. A gustat din toate și s-a distrat în față camerei de filmat. Prajturile au fost numai una și una, iar Andreea Bălan a poftit, pe rând, la toate. Află care i-a plăcut însă cel mai mult și din care i-a dat chiar Jorge să guste!

https://www.youtube.com/watch?v=7SnydHAILZc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2dsy0hHNaUI6MaBapQlxgh94lVbAofoR7YOUiBrpOPxBwuP-GGbvbZ6TM

Andreea Bălan își întrerupe cariera din cauza sarcinii

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni, iar șansele ca artista să aibă încă o fetiță sunt de 70%. Viitoarea mămică nu a putut lipsi de la VIVA! Influencers Party, unde și-a etalat mândră burtica de graviduță. Andreea Bălan este foarte fericită că așteaptă cel de-al doilea copil și ne-a dezvăluit când va lua o pauză de la cântat.

Foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton