Cum a cerut-o în căsătorie Alin Sălăjean de la Survivor pe soția lui. A făcut spectacol

 Lupescu Anca
.

Alin Sălăjean, de la Survivor, a cerut-o de soție pe partenera lui într-un mod absolut senzațional. Diana nu a bănuit nimic, iar concurentul de la Războinici a făcut un adevărat show. Mai mult, bărbatul a pus și un pariu înainte să facă pasul cel mare și să o ceară de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a petrecut în Câmpia Turzii, în 2015, atunci când Alin a rugat-o pe Diana să-l ajute să organizeze o ședință foto cu câteva tinere pentru o nuntă la care el urma să fie maestru de ceremonii.

El i-a propus partenerei sale să lase artiștii să o machieze și să o coafeze, pentru a face câteva poze pentru colecția lor personală.

Diana nu a bănuit nimic, nici măcar în momentul în care o limuzină a venit s-o ia și s-o ducă la un local aflat pe malul unui lac, acolo unde avea să aibă loc așa-zisa ședință foto.

alin-salajean-sotie-poza-vacantaalin-salajean-sotie-poza-vacanta

Locul era amenajat ca în povești, cu o inimă mare roșie și multe baloane, Alin a intrat prin inima uriașă, iar prietenii lor au venit cu câte un buchet de flori pe care i l-au oferit Dianei. Femeia nu și-a dat nici atunci seama ce ce se întâmplă, până când la fața locului a apărut un cățeluș alb, care avea prinsă de gât o cutiuță în care se afla inelul de logodnă. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei.

Ce pariu a făcut Alin Sălăjean de la Survivor înainte de a o cere pe Diana în căsătorie

Când a cerut-o în căsătorie pe Diana, Alin era consilier local la Câmpia Turzii și insista pentru amplasarea unui foișor în centrul orașului în care să poată fi oficiate căsătoriipe timp de vară.

Alin Sălăjean a plusat și le-a spus colegilor din Consiliul Local că abia când i se va aproba această cerere, își va cere iubita de soție. A fost un pariu pe care Alin a trebuit să-l onoreze, în momentul în care inițiativa tânărului consilier a fost aprobată, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o / EXCLUSIV

Citește și: Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Citește si: Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

 „Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic. Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin. Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți. Dacă nu eram, cred că nu îi era atât de dor de casă și lui.Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară', a dezvăluit Diana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton