Cum a câștigat Denis Ștefan primii bani: "Am fost angajat la un magazin. Eram manechin viu"

 Oana Pantazi
.

Pe 15 august, Denis Ștefan a împlinit 46 de ani și se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Actorul are o soție și două fetițe superbe, iar proiectele profesionale nu-i lipsesc. Până să cunoască succesul în actorie însă, Deniș Ștefan a avut un job inedit. Iată unde a lucrat înainte de a deveni actor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Denis Ștefan s-a apucat de actorie relativ târziu, la 24 de ani, și puțini știu că este absolvent de Drept. Până să ajungă însă pe platourile de filmare, și-a dorit să fie inginer silvic sau ghid turistic, datorită dragostei pentru natură și pentru călătorii. Iată însă că modellingul l-a adus mai aproape de viitoarea carieră și așa a început totul. Primii bani nu i-a câștigat din actorie, ci dintr-o îndeletnicire oarecum stranie.

69902790_1295977030561491_2038342284126191616_n69902790_1295977030561491_2038342284126191616_n

Denis Ștefan, despre actorie: M-am apucat abia la 24 de ani'

Denis Ștefan a făcut furori în Inimă de țigan, dar și în Păcală se întoarce, însă până să se apuce de actorie și de modelling a avut un job neobișnuit la noi, în România. Paradoxal, actorul povestește că și alți colegi de-ai săi de breaslă, acum faimoși, au trecut pe acolo. Iată cum a câștigat Denis Ștefan primii săi bani și pe ce și-a cheltuit primul salariu!

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV: „Te iubește mama Dali”

Citește și: Florin Călinescu revine la Antena 1.În ce emisiune va apărea 

Citește și:Cine este iubita lui Iancu Sterp. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți:'Cea mai specială…'

Citește și: Raluca Bădulescu, prima apariție alături de noul iubit. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

„Am fost angajat la un magazin vis-a-vis de magazinul Muzica', eram un manechin ‘viu, stăteam câte două ore să speriem bătrânicile și trecătorii mai neatenți, ne mișcam brusc și se speriau. Acolo au fost angajați mari actori de acum, Monica Davidescu de exemplu, sau prezentatori tv cum ar fi Roxana Ciuhulescu.

De acolo am luat primul meu salariu din care mi-am luat două pulovere de la niște vânzători ambulanți din Piața Romană, de la metrou”, a declarat actorul, în exclusivitate, pentru Fanatik.

După „Inimă de țigan”, era strigat pe stradă Medalion și Codruț

Fără doar și poate, Denis Ștefan a rămas în memoria telespectatorilor pentru rolul lui Medalion, din telenovela Inimă de țigan. Actorul a povestit, amuzat, că acest rol l-a ajutat să scape de porecla Păcală, însă s-a ales cu altele două… în urma rolului jucat în faimoasa telenovelă.

„A fost un rol foarte frumos, foate bine scris, complex și a ținut doi ani de zile. A fost extraordinar pentru că am avut posibilitatea, prin acest personaj, să joc mai multe tipologii umane. ‘Codruț a avut o carieră destul de sinuoasă, la un moment dat a avut și o perioadă de alcoolism și mă bucur că am putut să joc în mai multe registre, și comedie și dramă. Dacă prinzi un rol care îți poate oferi toate lucrurile astea, este nemaipomenit„, a dezvăluit actorul.

După ce a avut însă iconicul rol în telenovela difuzată de postul Acasă din 2007, Denis Ștefan a început să fie strigat de fanii producției pe numele din serial…

„Codruț este rolul care m-a scăpat' de Păcală. După ce am jucat rolul principal în Păcală se întoarce', cel mai mare succes al meu de până atunci, lumea doar așa mă striga când mă vedea. După Inimă de țigan' m-au strigat doar Medalion și Codruț”, a mai dezvăluit actorul pentru sursa citată.

S-a îndrăgostit la prima vedere

Denis Ștefan și Cristina s-au căsătorit în 2013 și au împreună două fetițe: Delia și Dominique. Aceștia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au o relație de invidiat. Iată că, după aproape 10 ani de mariaj, actorul îi face, indirect, o frumoasă declarație de dragoste soției sale, femeia de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

„Când am văzut-o prima oară, m-am gândit că este o femeia foarte frumoasă și m-am îndrăgostit pe loc. A fost din partea amândurora dragoste la prima vedere și nu am mai gândit prea mult după. Creierul funcționează până în momentul în care te îndrăgostești și iată rezultatele, doi copii. Cristina înseamnă foarte mult pentru mine, este femeia cu care mi-am dorit-o și am reușit să am o familie și copii cu ea, o viață împlinită așa cum cred eu că trebuie să fie„, a mai spus actorul pentru FANATIK.

Din 2019, actorul și soția lui s-au mutat într-o casă aflată în afara Bucureștiului și trăiesc o viață liniștită, departe de agitația urbană. Denis Ștefan este un mare iubitor de cai și și-a transformat pasiunea în carieră. În 2004, acesta și-a descoperit vocația în dresajul cailor, iar de atunci a participat la numeroase competiții și a organizat diferite workshop-uri și demonstrații ecvestre. În 2012, actorul a lansat un program dedicat iubitorilor de cai.

Și pe plan profesional actorul se poate considera împlinit. Denis Ștefan revine pe marele ecran, într-o postură inedită. Acesta va interpreta rolul marelui voievod Mihai Viteazul și va juca alături de Maia Morgenstern, care va interpreta rolul mamei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton