Cum a ajuns Steliana Sima să lucreze ca agent de poliție. Artista a trecut prin momente dificile: "M-a disciplinat foarte mult armata"

 Dumitrache Laura
.

Steliana Sima este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Artista a vorbit recent despre cariera sa în muzică, dar și cea din domeniul poliției. Dincolo de cariera de artistă, Stelina Sima este subcomisar de poliție. Iată cum a ajuns să lucreze în cadrul Ministerului de Interne!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Steliana Sima, 57 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Interpreta de muzică populară este cunoscută de toată țara și se bucură de o carieră impresionantă în muzică. Aceasta a debutat în 1983, devenind o artistă cunoscută. Pe numele ei real, Florea Sima Cuța a fost subcomisar de Poliție.

steliana simasteliana sima

Vedeta a povestit cum a ajuns să lucreze în cadrul Ministerului de Interne, dar și cât de greu i-a fost să activeze în armată. De asemenea, Steliana Sima a mărturisit că a reușit să fie una dintre cele mai bune candidate în poligonul de tragere.

Citește și: Steliana Sima, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu:”Să nu dramatizăm!”

Citește și:Scandal între Steliana Sima și Gheorghe Turda:”Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Citește și:Unde petrece Cristi Brancu de 1 Decembrie:'Mai mereu m-a prins la treabă. Anul acesta, sărbătorim alături de…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis:„A plătit din banii lui personali…'

Cum a devenit Steliana Sima agent de poliție

Steliana Sima se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista este cunoscută de mulți români, iar de-a lungul anilor a încântat lumea cu vocea sa. Cu toate astea, putini sunt cei care știu că Steliana Sima este subcomisar de poliție. Artista s-a pensionat și nu mai lucrează în cadrul Ministerului de Interne, dar a povestit cum a ajuns în lucreze ca ofițer de poliție.

Eu m-am pensionat, nu mai sunt în cadrul Ministerului de Interne, și m-am pensionat ca ofițer. Chiar dacă nu am făcut Academia de Poliție, din 87 sunt în Ministerul de Interne, când am venit ca solist vocal la Ansamblul Ciocârlia. După ani de zile am văzut cum merg lucrurile și au început să scoată posturi la concurs. Mi-am zis că ar trebui să mă înscriu și eu și așa am intrat în viața militară.”, a spus Steliana Sima pentru fanatik.ro.

Steliana Sima: „M-a disciplinat foarte mult armata”

Steliana Sima este pasionată de muzică și cântă încă de mică. Cu toate astea, artista a activat și în domeniul apărării, lucrând în M.A.I. Artista recunoaște că i-a fost foarte greu la început, dar cu timpul s-a obișnuit cu regulile din armată. „Ca om m-a disciplinat foarte mult armata. Eu când am venit la Ansamblul Ciocârlia aveam 20 de ani, mi-a fost foarte greu să mă adaptez, plângeam și m-am dus la șef să-i spun că vreau să plec acasă. Acolo mi-am luat o muștruluială zdravănă, am mai plâns o dată și am început să mă obișnuiesc. Ba am ajuns sa fiu una dintre cele mai bune in poligonul de tragere.”

Steliana Sima cântă de la o vârstă fragedă

Cântăreața a mărturisit că talentul muzical este un dar de la Dumnezeu. Steliana Sima își aduce aminte că a început să cânte încă de când era mică. Când era la grădiniță, educatoarea a descoperit că are voce și a ajutat-o ca vocea ei să fie auzită de cât mai multă lume.

Nu cred că eu am decis, eu cred că așa m-am născut. Atunci când mama îmi cânta când eram bebe și se oprea, eu începeam să cânt și mă legănam singură. Când am început să vorbesc la fel făceam, iar la grădiniță educatoarea a descoperit și ea că există un pui de talent în mine și l-a fructificat. Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare.”, a mai spus artista pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton