Cum a ajuns Omar Arnaout, câștigătorul Next Star, să colaboreze cu Alex Velea și cu Florin Salam: „Mi-a căzut cerul în cap”

 Borcilă Andreea
.

Cum a ajuns Omar Arnaout, câștigătorul Next Star, să colaboreze cu Alex Velea și cu Florin Salam. Tânărul este revelația din lumea muzicii și a găsit oamenii potriviți, care să creadă în el și în talentul său. Artistul are planuri mari în ceea ce privește cariera. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Omar Arnaout este un tânăr artist, în vârstă de 21 de ani, care trăiește în București. Mama sa este româncă, iar tatăl său este de origine libaneză, fiind totodată cel mai mic dintre frații săi. În 2013, cântărețul cucerea publicul, dar și pe jurații de la Next Star, câștigând astfel primul sezon al concursului.

omar-arnaout-3omar-arnaout-3

Omar Arnaout are succes u doar pe plan profesional, ci și în viața personală. El și-a cerut iubita de soție și vrea să devină tată, la momentul potrivit.

Citește și: Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout.A cerut-o în căsătorie

Citește și: Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout, copilul-minune de la Next Star.Era un copil plăpând, iar acum este o frumusețe de băiat!

Citește și: Cum a fost afectată Ileana Badiu de menopauză:”Am făcut totul pentru ca dezechilibrul hormonal să nu fie traumatizant”

Citește și: Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă:„Suntem foarte…'

Cum a ajuns Omar Arnaout, câștigătorul Next Star, să colaboreze cu Alex Velea și cu Florin Salam

Câștigătorul primului sezon Next Star este revelația din lumea muzicii. Artistul are proiecte profesionale importante la cei 21 de ani. Mai mult, are lângă el persoanele potrivite care cred în potențialul său și cu care și-a propus să colaboreze. Invitat la emisiunea Duet, moderată de Alexandra Ungureanu, protejatul lui Alex Velea a vorbit deschis despre relația pe care o are atât cu celebrul cântăreț, cât și cu Florin Salam.

Cu Alex m-am văzut la studio și mi-a zis că am haz. Era și Rashid, care el fără Alex și invers nu sunt nimic, fac o echipă de atâția ani. M-au luat puțin la mișto la început și după aceea mi-au zis să facem o piesă. Atunci mi-a căzut cerul efectiv în cap. Pentru prima oară, în industrie, încep o colaborare prin muzică, deja mă obișnuisem să nu fie așa. La Alex nu a contat birocrația, prima piesă pe care am făcut-o i-a plăcut lui Tzancă și am făcut-o cu el.

La ei totul se învârte în jurul muzicii. Pentru prima dată, am găsit o persoană care îi dă dracului de bani. Face hituri și se gândește numai la treaba asta. Este într-o stare de energie incredibilă dacă vine vorba despre o piesă bună. Se agită foarte tare și cumva mi se pare miraculos când el, cu atâția ani de experiență, are energia asta de copil, când vine vorba de muzică.

O să vină săptămâna asta Florin Salam să tragă pe o piesă compusă de mine, alături de colegii mei. Mai mult de atât nu îmi doresc. Să îl ai pe F.S. la microfon? Îți dai seama? Nu am plecat la soacra mea la Bârlad, numai să rămân în București să aștept ziua aia când vine, a explicat Omar Arnaout, în emisiunea online.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton