Cum a ajuns Mirela Vaida plină de vânătăi, la Te cunosc de undeva: "Mi-am dat seama că aveam mari probleme"

 Laciu Andreea
.

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, a acceptat provocarea celor de la Te cunosc de undeva! Va trece prin emoții uriașe, în rolul de concurentă. Din păcate pentru ea, a debutat cu stângul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În prima ediție a acestui sezon, care va putea fi urmărită sâmbătă, începând cu ora 20:00, Mirela a primit o provocare uriașă. Ruleta i-a adus în dar un personaj extrem de dificil. Shakira are o voce emblematică, un corp senzațional și un talent de dansatoare cum rar găsești.

Mirela Vaida s-a pregătit intens, alături de coregrafa emisiunii de la Antena 1, Ioana Macarie. Însă, numărul ei nu i-a dat doar bătăi de cap, ci și… vânătăi. Vedeta a recunoscut că a avut probleme serioase, atât din punctul de vedere al mobilității, cât și din punct de vedere coregrafic.

mirela-vaida-1-1mirela-vaida-1-1

Ce a pățit Mirela Vaida la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor de la Te cunosc de undeva sezonul 16:

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului.

Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punct de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta. Până la urmă, m-a ajutat şi personajul, pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului', a povestit amuzată Mirela Vaida.

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida:”Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea” / INTERVIU

Citește și: Ce bine arată Mirela Vaida nemachiată, la 38 de ani! Ce secrete de frumusețe are

Citește și: Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent. A lansat un nou proiect de emisiuni

Cum a ajuns Mirela Vaida să fie plină de vânătăi

Se pare că frumoasa prezentatoare a avut de furcă la filmări. Pentru că nu s-a dat înapoi de la nimic, în emoția și adrenalina momentului, nici măcar nu a realizat că s-a rănit, conform Libertatea.

„Întocmai precum Shakira, am de reprodus o bucăţică dintr-un bellydance şi vreau să vă spun că ce nu am avut eu vânătăi toată copilăria mea, iată că am avut acum, din cauza acestei frânghii cu care am tot încercat să exersez ca să îmi iasă pe ritm şi pe măsură.

În adrenalina momentului, nu mi-am dat seama cât de tare m-am lovit, însă a doua zi dimineaţa, şoc şi groază, mă uitam şi nu îmi venea să cred, eram plină de vânătăi!', îşi aminteşte Mirela.

Cine sunt concurenții Te cunosc de undeva sezonul 16

În cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

„Culmea, nu sunt prezentator!’, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte…

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!’, a declarat Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton