Cum a aflat Maria Constantin că Marcel Toader a murit. Detaliul neștiut despre fostul ei soț: "Nu doresc nimănui"

 Laciu Andreea
.

Maria Constantin a dezvăluit cu ochii în lacrimi cum a aflat, de fapt, că Marcel Toader a murit. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, cântăreața a făcut publice detalii cutremurătoare legate de mariajul cu fostul ei soț. Se pare că a trecut prin momente de cumpănă, din cauza infidelității regretatului afacerist, susține ea. Mai mult decât atât, ea a mărturisit acum că s-a gândit inclusiv să își pună capăt zilelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost invitată la Kanal D, în emisiunea Teo Show, iar amintirile din trecut i-au adus lacrimi în ochi. Maria Constantin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, atunci când a povestit despre fiul ei, dar și despre greutățile din căsnicia cu Marcel Toader. Așa s-a aflat cum a primit ea, de fapt, vestea că fostul ei soț s-a stins din viață.

1-maria-constantin1-maria-constantin

Maria Constantin, dezvăluiri despre Marcel Toader

Cântăreața a dezvăluit că ea a fost prima care a primit vestea tristă. A aflat totul în urma unui apel telefonic, iar acum a povestit ce se întâmplase în perioada mariajului cu regretatul afacerist.

„A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am cunoscut depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs.

Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă întrebe: „Ești bine? Ai nevoie de ceva?'.

Citește și: Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce: 'Să nu mai aud de ele…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nosfe, în ultimele zile, înainte să moară. Un prieten a povestit totul: „Este epuizare. Făcea de toate. Dormea câteva ore pe noapte'

Citește și: Ce condiție a pus Maria Constantin tuturor invitaților de la nuntă: „Toată lumea o să…”

Citește și: Ce mesaj de dragoste i-a trimis Adi Mutu soției sale, după 5 ani de căsătorie: „Te iubesc!”

Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit răul. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește! Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut', a povestit Maria Constantin la Teo Show.

Cum l-a cunoscut pe iubitul ei, Robert Stoica

Acum artista iubește din nou și plănuiește să ajungă în fața altarului alături de iubitul ei actual.

„La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit. A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult, a dezvăluit cântăreața de muzică populară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton