"Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis". Cum a afectat-o pe Marcela Fota moartea fratelui ei

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a afectat-o pe Marcela Fota moartea fratelui ei. Marcela Fota a rămas profund marcată de moartea fratelui ei. Marcela Fota a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică populară, însă puțini și-ar închipui drama pe care interpreta o poartă în suflet și în ziua de azi. Fratele Marcelei Fota s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Pentru artistă momentul a fost unul devastator, însă durerea a devenit și mai sfâșietoare atunci când soția acestuia a învinuit-o pentru moartea lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a afectat-o pe Marcela Fota moartea fratelui ei. Marcela Fota, 45 de ani, este o femeie puternică care a trecut prin multe cumpene în viața ei. Artista a povestit, recent, despre momentul tragic, când fratele ei, Viorel, s-a sinucis. Întreaga întâmplare a avut loc în urmă cu 15 ani, însă Marcela Fota își amintește până în ziua de azi detalii care îi sfâșie sufletul. Soția fratelui ei a învinovățit-o la vremea aceea pe artistă că bărbatul și-ar fi luat viața din cauză avea o datorie la ea. Iată ce a mărturisit Marcela Fota!

514d98d82123f610edac510cd838d52f514d98d82123f610edac510cd838d52f

Cum a afectat-o pe Marcela Fota moartea fratelui ei

Marcela Fota a fost distrusă de durere, în urmă cu 15 ani, când fratele ei și-a luat viața. Interpreta de muzică populară a povestit recent că soția acestuia a învinuit-o pentru moartea bărbatului, spunând că acesta s-a sinucis din cauză că trebuia să-i dea niște bani.

”În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că, tu, urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.

Citește și: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea’

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut. În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre', a explicat Marcela Fota, potrivit starpopular.ro.

Marcela Fota a avut o premoniție, înainte ca soțul ei să moară

Marcela Fota a mai trecut printr-o dramă, atunci când soțul ei, a murit în luna decembrie a anului 2020, chiar după Crăciun. Partenerul artistei avea doar 47 de ani, când și-a dat ultima suflare. Cei doi au împreună un băiat pe nume David, acum în vârstă de 13 ani. Marcela Fota susține că înainte ca soțul ei să moară, ea ar fi avut un semn prevestitor.

Citește și:Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și:Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…

A fost o dimineață ca niciodată (…). În dimineața respectivă trebuia să completăm niște acte și mi-a spus să completăm niște acte. Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon (…). El nu bea cafea, nu fuma, nu consuma alcool. Uneori mai consuma sucuri acidulate, dar doar uneori. În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul. Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea', a povestit Marcela Fota la „Acces Direct'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton