Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit. Primele declarații făcute de artist

 Lixandru Livia
.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu, după cum a recunoscut artistul într-un live postat în mediul virtual. Astfel că, fanii au aflat în sfârșit ce se întâmplă între cei doi, după ce s-au făcut numeroase speculații pe această temă.

carmen-de-la-salciua-culita-sterp-840×500carmen-de-la-salciua-culita-sterp-840×500

Într-o transmisiune live pe contul de Youtube al lui Jador, Culiță Sterp recunoaște subtil că nu se mai iubește cu Carmen de la Sălciua.

Cântărețul care a fost și concurent în emisiunea Puterea dragostei pentru scurt timp a cerut sfaturi pentru a trece pentru suferință. Prietenul lui îi sare în ajutor și îi spune că ar trebui să renunțe la orgoliu și să se împace cu iubita lui.

https://www.youtube.com/watch?v=ts7OD8bI9YU&feature=emb_title

„Fraților, pentru ăștia care au suferit din dragoste ca noi, ce sfaturi aveți? Dați-ne niște sfaturi!', a spus Culiță Sterp „Bă, îți dau eu primul un sfat! Împacă-te cu ce iubești tu! Împacă-te cu ea! Dă-i doi pupici!', a spus și Jador.

Carmen de la Sălciua și-a dorit să își salveze căsnicia

Carmen de la Sălciua spunea, în urmă cu ceva timp, că este hotărâtă să-i mai dea o nouă șansă celui care îi este, încă, soț în acte.

„Noi am ales să discutăm despre o nouă şansă a noastră, pentru că până la urmă noi suntem căsătoriţi în faţa Dumnezeu, iar pentru mine chestia asta este foarte importantă’, a spus Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton