Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

 Dumba Gabriela
.

Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier. Cu zâmbetul pe buze, Culiţă Sterp s-a prezentat, astăzi, în faţa instanţei de judecată, acolo unde s-a judecat contestaţia procurorilor la decizia de punere în libertate a manelistului. La ieșirea din sala de judecată, Culiță Sterp a găsit de cuviință să-i jignească pe jurnaliștii care îi puneau întrebări legate de accidentul grav pe care l-a provocat pentru că era băut și drogat la volan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier. Deși aseară apărea într-un clip pe TikTok și spunea că regretă cele întâmplate și își cerea scuze de la fani pentru comportamentul său, astăzi, Culiță Sterp pare că a schimbat foaia. Arogant și cu zâmbetul pe buze, a făcut glume pe seama jurnaliștilor care îl așteptau la ieșirea din sala de judecată.

culita-sterp-696×405-6culita-sterp-696×405-6

Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier

Reţinut pentru 24 de ore şi propus spre arestare, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar, după ce judecătorii au respins propunerea de arestare a procurorilor.

Astăzi, instanţa a judecat contestaţia procurorilor, iar manelistul a ajuns în sala de judecată alături de avocat. La finalul şedinţei, avocaţii au anunţat că o decizie va fi anunţată mâine.

La ieşirea din sala de judecată, Culiţă Sterp a fost aşteptat de jurnaliştii care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri, după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat şi sub influenţa drogurilor.

Dacă aseară, pe TikTok, regreta că a condus beat și drogat și a rănit un om într-un grav accident de circulație, astăzi Culiță Sterp părea că a uitat cele afirmate cu câteva ore înainte.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?'

Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti şi, mai mult, l-a umilit pe unul dintre reporteri, potrivit unei filmări difuzate de Antena 3.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, a fost replica manelistului pentru un jurnalist care l-a întrebat ce droguri a consumat înainte să se urce la volan.

„Tu ce mai faci? Eu, bine!”, i-a mai spus unei jurnaliste interesate de situația gravă în care se află manelistul luat drept exemplu de milioane de fani.

Ulterior, Culiță a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, dar și un mesaj. „Trecutul, prezentul și viitorul meu! Dragostea aia mare! ❤️„, iar în imagini se poate observa și Daniela Iliescu.

Citește și:Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge’

Citește și:Fulgy, din nou în instanță.Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan:'Dacă se va dovedi că este adevărat…'

Culiță Sterp s-a urcat la volan beat și drogat

Ieri, anchetatorii au anunţat că tânărul va fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce analizele au arătat că acesta ar fi consumat substanţe interzise.

Pe lângă această acuzaţie, Culiţă Sterp mai este cercetat şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

'Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive', a transmis, marţi, IPJ Cluj.

În data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, Culiță Sterp a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcţia spre strada Dorobanţilor, şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia, şoferul acestuia fiind rănit. Ulterior, Culiţă Sterp a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că a fost începută urmărirea penală faţă de Culiţă Sterp. El a fost plasat sub control judiciar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton