Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte după ce au fost implicați într-un accident rutier, acum 10 ani: "Mama se ruga ca măcar unul să mai fie în viață"

 Dumitrache Laura
.

Acum câțiva ani, Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Recent, Culiță Sterp a fost implicat într-un alt accident rutier în Cluj-Napoca. Conform primelor informații, artistul se afla la volanul mașinii sale personale când a lovit o altă mașină. Celălalt șofer a ajuns de urgență la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și-a făcut mașina bucăți după ce a fost implicat într-un accident rutier noaptea trecută. Nu este prima dată când artistul are parte de o asemenea nenorocire. În trecut, Culiță, Iancu, Geta și Ileana Sterp au făcut accident cu mașina, toți patru fiind la un pas de moarte.

fratii sterpfratii sterp

Culiță Sterp a povestit în urmă cu ceva timp despre un tragic accident rutier în care au fost implicați și frații lui. Artistul a vorbit, într-un vlog postat pe Youtube, despre faptul că a adormit la volan, fiind la un pas de tragedie. Incidentul a avut loc în 2012, când artistul și frații săi se întorceau de la mare.

Citește și: Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei.Un alt șofer a fost rănit și transportat la spital

Citește și:Culiță Sterp a trecut prin momente de panică. A fost martorul unui incendiu devastator:”Vai de capul meu”

Citește și:Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității:”Dovezile există, eu sunt în posesia lor”

Citește și:Cum se simte Roxana Blenche în al doilea trimestru de sarcină:”Am rămas cu greață”

Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte după ce au fost implicați într-un accident rutier, acum 10 ani

Culiță Sterp a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre un accident rutier în care au fost implicați și frații lui. Artistul și cei trei frați ai săi, Ileana, Geta și Iancu, se întoarcea de la mare când aproape de casă au făcut accident cu mașina. Incidentul s-a produs în 2012, iar cei patru frați au fost la un pas de moarte.

Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani.Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam. Pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap. Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…'., a povestit Culiță Sterp pe canalul său de Youtube.

Culiță Sterp: „Ileana a avut bazinul spart”

Culiță Sterp a mai povestit că Daniela, actuala lui soție, a fost foarte îngrijorată de starea celor patru frați. Mai mult, artistul a publicat mesajele pe care Daniela i le-a trimis în 2012, fiind îngrijorată pentru starea de sănătate a Ilenei, ea fiind cea mai afectată în urma accidentului rutier.

Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toti frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat…era Ileana..foarte urât…Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital.  A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca..„, a mai povestit Culiță.

Culiță Sterp a adormit atunci la volan

Iancu Sterp, fratele mai mic al artistului a povestit și el toată întâmplarea. Din fericire, cei patru frați au scăpat cu viață din accident, dar urmările au fost cumplite.

El era obosit. Am oprit, la un moment dat, pe autostradă, că a zis Culiță că îi e somn și s-a pus să doarmă, că nu mai putea conduce și foarte bine o făcut. Geta nu l-o lăsat să doarmă și l-a trezit. Chiar cu 15 km înainte de casă. Direct, am adormit la volan. Era o curbă care făcea la stânga, eu n-am mai luat-o la stânga, direct în față, direct într-un stâlp, o dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp, cu botul în jos și cu roțile în aer.„, a spus Iancu Sterp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton