Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca. Ce pedeapsă riscă artistul

 Dumitrache Laura
.

Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca. Artistul a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca. Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, când artistul a trecut pe roșu și a lovit violent un alt autoturism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni, după ce a provocat un accident rutier grav în Cluj-Napoca. Artistul se afla la volanul mașinii sale când a trecut pe roșu și a izbit în plin o mașină care circula regulamentar. Șoferul din celălalt autoturism a fost transportant la spital. Ulterior, oamenii legii au descoperit că artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

culita sterp accidentculita sterp accident

După producerea accidentului rutier, Culiță Sterp este cercetat pentru conducerea sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Artistul se întoarcea de la filmările noului său videoclip și se afla în mașină cu o femeie, mai exact dansatoarea care a participat la clipul video.

Citește și:Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte după ce au fost implicați într-un accident rutier, acum 10 ani:”Mama se ruga ca măcar unul să mai fie în viață”

Citește și:Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Citește și:Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.Vedeta s-a schimbat radical

Citește și:30 de ani de la moartea soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici.Fiul lor și-a botezat fiica cu numele mamei, iar asemănarea este izbitoare

Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav, în cursul nopții de miercuri spre joi. Incidentul a avut loc la Cluj-Napoca, când artistul a trecut pe roșu si a izbit o mașină care mergea regulamentar. După impact, cântărețul a părăsit locul accidentului, după care a fost recunoscut de autoritățile venite la fața locului. Oamenii legii au descoperit că manelistul consumase alcool. Acum, Culiță este cercetat pentru conducerea sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier', au declarat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit wowbiz.ro.

Ce pedeapsă ar putea primi Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta a comis trei infracțiuni în accidentul de la Cluj-Napoca. Cântărețul nu a pățit nimic, dar bărbatul din mașina celalată a avut nevoie de îngrijiri medicale. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce pedeapsă ar risca Culiță Sterp în cazul în care analizele de sânge vor dovedi că s-a urcat băut la volan.

„Faptul că te-ai urcat la volan băut și alcoolemia a fost de 0,41 poate duce la dosar penal. Noi știm că alcoolemia maximă este de 0,80 ca să nu fie dosar penal. Dacă ai 0,41, pe baza cunoștințelor de medicină legală și de îmbibație alcoolică în organism. Stim că va ieși, invariabil, dublu față de alcool test.

Sigur că, la un moment dat, pe baza unei recalculări, a analizelor de sânge luate ulterior momentului la care a suflat în etilotest. va fi dosar penal dacă se va depăși valoare de 0,80″,În cazul conducerii sub influența alcoolului pedeapsa este de 1 la 5 ani de închisoare sau cu o amendă. Totodată se aplică și anularea permisului de conducere, asta reintrând în categoria pedepselor penale”,a explicat Cuculis.

Șoferul celeilalte mașini a ajuns la spital

Șoferul mașinii lovite de Culiță Sterp a ajuns la spital. Bărbatul de 32 de ani a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD, pentru mai multe investigații medicale de specialiate. Acesta a refuzat internarea, declarând că se simte bine.

Culiță Sterp se afla în mașină cu o femeie, cei doi se întorceau de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton