Cui a rămas averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului face declarații copleșitoare: "Aș fi vrut să mor eu prima"

 Dumitrache Laura
.

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021. Actorul avea 84 de ani, iar soția sa, Elena, nu poate trece peste pierderea interpretului de muzică populară. După moartea artistului multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu averea sa. Văduva lui Benone Sinulescu a clarificat lucrurile, făcănd dezvăluiri cutremurătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar în ultima perioadă de viață, artistul a fost internat în spital. Cântărețulnu a vrut ca rudelee sale să se certe pe avere, astfel că a decis să-și facă testamentul în 1995.

benone sinulescubenone sinulescu

Elena Sinulescu, văduva artistului reușește cu greu să treacă peste moartea acestuia. Cei doi nu au avut niciodată copii, dar s-au avut întotdeauna unul pe celălalt, iar Benone Sinulescu o diviniza pe soția sa. Au fost căsătoriți 40 de ani de căsătorie, trăind o poveste de dragoste frumoasă.

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului:”A fost povară nemeritată”

Citește și: Cum l-a visat văduva lui Benone Sinulescu pe regretatul artist:”M-a îmbrățișat și a dispărut”

Citește și: Constantin Enceanu a fost la un pas de divorț:”Am vrut să ne despărțim”

Citește și: Bia Khalifa, fostă concurentă la iUmor, bătută de iubit:„Am o stare de şoc'

Cui a rămas averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Artistul s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 83 de ani. Elena Sinulescu, soția artistului a vorbit recent despre averea acestuia. Văduva lui Benone Sinulescu a declarat că artistul și-a făcut testamentul în 1995, pentru că nu voia ca după moartea sa rudele să se certe pe avere.

'Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze.Și am făcut reciprocitate. Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților', a declarat Elena Sinulecu pentru fanatik.ro.

Elena Sinulescu: „Aș fi vrut să mor eu prima”

Elena Sinulescu a trăit 40 de ani alături de Benone Sinulescu, bărbatul alături de care a avut o căsnicie frumoasă. Deși nu au avut copii, cei doi s-au avut unul pe celălalt, trăind o poveste de dragoste minunată. Deși au trecut mai bine de patru luni de la moartea artistului, Elena Sinulescu nu și-a revenit nici acum. Aceasta regretă că nu a decedat ea înaintea artistului.

'Aș fi vrut să plec eu înaintea lui Benone, să mor eu prima. E mai greu pentru cel care rămâne! Este cumplit de greu. Este un coșmar care nu se mai termină', a mai spus văduva lui Benone Sinulescu.

Artistul a purtat toată viața o povară

Benone Sinulescu ar fi purtat toată viața o povară nemeritată. Elena Sinulescu susține că, în trecut, au ieșit zvonuri conform cărora artistul și-ar fi ucis soția cu toporul. Povestea a circulat mult timp, încă de pe vremea lui Ceaușescu. În realitate, artistul s-a căsătorit o singură dată la vârsta de 44 de ani.

'Noi ne-am căsătorit în 1981, iar cununia religioasă am făcut-o mai târziu la Mănăstirea Plumbuita, unde au luat parte George Stanca, pentru că era prietenul lui Beni, și o vecină, cât și primarul Sectorului 6 al Capitalei. La cununia civilă a spus așa, 'Eu nu mi-am omorât nevasta și semnez!', a mai declarat Elena Sinulescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton