Cu se ce ocupă acum Amalia, fosta astroloagă de la Neatza cu Răzvan și Dani. Și-a transformat radical viața

 Radulescu Ruxandra
.

O mai ții minte pe Amalia, fosta astroloagă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Amalia Ștefania Țircă a fost prezentatoarea rubricii „Horoscop”, iar la un moment dat a cochetat și cu muzica, ca membră a trupei Blaxy Girls. Amalia a decis să facă o schimbare radicală de carieră, astfel că, în prezent, ea are una dintre cele mai stresante meserii, este controlor de trafic aerian pentru o companie de zbor. În plan personal, este foarte împlinită alături de fiica ei și actualul partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

O mai ții minte pe Amalia, fosta astroloagă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Amalia Ștefania Țircă a făcut parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”, în urmă cu mai mulți ani, când prezenta horoscopul. Aceasta și-a dat demisia în 2019 și s-a îndreptat către o profesie ce nu are nimic de-a face cu showbiz-ul. În prezent, Amalia este controlor de trafic aerian pentru o companie de zbor. Iată cum arată viața Amaliei Țircă în prezent.

amalia-stefania-1amalia-stefania-1

Cu se ce ocupă acum Amalia, fosta astroloagă de la Neatza cu Răzvan și Dani

Amalia Ștefania Țircă a devenit cunoscută în cadrul show-ului „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar a decis să-și dea demisia în 2019, de la show-ul care a consacrat-o. Amalia și-a anunțat fanii că a ales să meargă pe un alt drum, însă nimeni nu se aștepta la o schimbare de carieră, atât de radicală. În prezent, Amalia Țircă este controlor de trafic aerian pentru o companie de zbor, după ce a făcut 3 ani de pregătire de specialitate și a absolvit un master intitulat „Management Aeronautic'.

Citește și: Instanța a decis ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după divorț: 'Voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru ele'

Citește și: Rudel Obreja a fost înmormântat. Mesajul familiei: „Lordul boxului românesc a plecat cu eleganța specifică în lumea drepților”

'Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că, profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!', preciza Răzvan Simion în decembrie 2019, despre Amalia, dând de bănuit telespectatorilor.

Amalia Țircă are un iubit de profesie pilot

Amalia Ștefania Țircă duce o viață departe de lumina reflectoarelor, însă este foarte mulțumită, deși are una dintre cele mai stresante meserii, cea de controlor de trafic aerian. În plan personal, Amalia Ștefania Țircă este împlinită alături de fiul ei dintr-o relație anterioară și partenerul de viață, Andrei Andu, de profesie pilot.

Amalia Țircă a făcut parte din trupa Blaxy Girls

Amalia Ștefania Țircă a lucrat șase ani la Neatza cu Răzvan și Dani și puțini sunt cei care știu că a cochetat și cu muzica.

Amalia a făcut parte din trupa 'Blaxy Girls', o trupă muzicală înființată în anul 2007, dar care s-a desființat în 2014. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale formației au rămas: 'Dear Mama', 'If you feel my love', 'Mi-e dor', 'Mă mut la mare' sau 'Adio'.

'Aproape 6 ani alături de acești oameni minunați. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângă mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzică, televiziunea și aviația. Pe primele două le-am marcat în tineret', a scris Amalia, pe facebook, după ce a plecat din echipa Neaza cu Răzvan și Dani.

FOTO Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton