Cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and the City 3. Apar două personaje noi!

 Oana Pantazi
.

După imaginea fabuloasă pe care Kim Katrall i-a creat-o personajului ei era greu de spus cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în serialul Sex and the City. Cu toate acestea, producătorii au găsit deja soluția… Iată cine îi va lua locul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că pentru orice actriță este o adevărată provocare să joace rolul tipei sexy și lipsite de inhibiții din faimosul serial, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and The City. Fanii, nemulțumiți de absența personajului lor preferat, deja au început să facă speculații.

Iată însă că producătorii serialului le-au pregătit o surpriză de proporții fanilor Sex and the City, așadar numărul personajelor feminine va crește…

Cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and the City

După cele 6 sezoane ale serialului, trei din cele patru personaje principale, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis) şi Samantha Jones (Kim Cattrall), s-au reunit încă o dată. După 16 ani de pauză, a venit momentul ca aventurile simpaticelor newyorkeze să continue… De data asta însă, cu niște protagoniste trecute de 50 de ani, dar la fel de pasionate de viață. Din păcate, din faimosul grup lipsește tocmai Samantha, interpretată de către sexoasa Kim Cattrall, care a rupt oarecum echilibrul perfect dintre personaje.

Drept urmare, producătorii serialului au luat decizia de a aduce în locul Samanthei nu unul, ci două personaje! Cei care s-au întrebat cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and the City nu mai au mult de așteptat! Deja s-a anunțat că în locul faimosului personaj vor apărea o femeie de origine afro-americană și una de origine asiatică. Privind acum, 16 ani mai târziu, la componența grupului, reiese că lipsește diversitatea rasială, amănunt care, la vremea respectivă, nu părea atât de important.

„Este ridicol că viața de melting-pot din New York a fost descrisă doar prin ochii femeilor albe. Este timpul ca serialul să reflecte fețele și viețile femeilor reale din New York în 2021”, declara o sursă apropiată producției, potrivit The Mail.

Serialul a fost criticat nu o dată pentru lipsa diversității rasiale și culturale, atât de prezentă în New York.

„Serialul ăla e cât se poate de alb”, spunea Chelsea Fairless, fashion editor, pentru The Guardian, în 2018.

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani: „Când ajung prin piață, iau mai ieftin”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii, primele imagini cu noua iubită. Cine este bruneta care i-a furat inima

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg: „Nu mănânc carne”

Kim Katrall a refuzat să o mai joace pe Samantha!

După ce s-a aflat cu cine va fi înlocuită Samantha Jones în Sex and the City, au ieșit din nou la iveală dedesubturile întregii povești. Conform presei de peste Ocean, Kim Cattrall s-a arătat nemulțumită, de-a lungul timpului, că se punea mult prea mult accent pe povestea dintre Carrrie Bradshow și Mr. Big, în timp ce celelalte trei personaje erau trecute în plan secund.

Anul trecut, actrița a mărturisit că nu va mai apărea în rolul Samanthei Jones, în Sex and the City. La scurt timp după aceea, Kim a declarat despre colegele ei:

„Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un fel, așa e sănătos să fie”, după care a menționat că Sarah Jessica Parker, pe care catalogat-o drept „o persoană crudă”, ar fi putut fi „mai prietenoasă” cu ea.

Conform surselor din proximitatea actriței Kim Cattrall, aceasta a refuzat să mai joace în al treilea film și să apară în continuarea serialului deoarece acțiunea se focusa asupra vieții lui Carrie Bradshaw după moartea lui Mr. Big, lăsând în plan secund dinamica celorlalte povești. Pe scurt, actrița a considerat că scenariul nu-i oferă personajului Samantha ceea ce trebuie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton