Cu cine și-a sărbătorit Lia Bugnar ziua de naștere: ”La mulți ani, super femeie”. Actrița a împlinit 54 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Cu cine și-a sărbătorit Lia Bugnar ziua de naștere. A fost motiv de sărbătoare pentru îndrăgita actriță zilele acestea, dat fiind faptul că pe data de 4 ianuarie a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Bineînțeles, așa cum era de așteptat nu a lăsat aniversarea ei să treacă pur și simplu astfel că a organizat o petrecere cu toți cei dragi aproape. Iată cu cine a sărbătorit scenarista serialului Clanul de pe Pro Tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar a fost sărbătorita zilei ieri! A împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, iar toți cei dragi, familia, colegii de breaslă și prietenii au fost lângă ea. Încă de la primele ore ale dimineții a primit o serie de mesaje și urări de bine, atât de la marea comunitate din mediul online, cât și de la toți cei care o iubesc și îndrăgesc.

lia-8lia-8

Pentru Lia Bugnar vârsta este doar un număr, iar asta se vede cu ochiul liber. La cei 54 de ani se bucură de o frumusețe aparte și totodată de o siluetă demnă de invidiat. Are tot ceea ce își dorește și un succes colosal pe plan profesional. Când vine vorba însă de domeniul amoros, lucrurile nu mai stau la fel de bine. Totuși, nu o deranjează acest aspect și mereu este cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Lia Bugnar, ignorată de poliție, după ce i s-a deschis dosar penal:”Eu puteam să fi și murit”

Citește și: Lia Bugnar a recunoscut cine a spus primul adio, în relația cu Anghel Damian:”A stat mută o vreme și…”

Citește și: Cum arată fiica Andei Adam.La 7 ani, Evelin este o adevărată vedetă pe Instagram

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Cu cine și-a sărbătorit Lia Bugnar ziua de naștere. Actrița a împlinit 54 de ani

Lia Bugnar și-a dorit să aibă o petrecere restrânsă cu ocazia zilei ei de naștere. Nu a vrut un party fastuos, ci din contră, astfel că a organizat totul doar alături de cei mai dragi și apropiați oameni ai sufletului ei. Printre aceștia s-au numărat Marius Manole, Dragoș Bucurenci, Ilona Brezoianu, George Gima, Vlad Plavicheanu , Adina Buzatu și fiica ei, Sara.

Lia Bugnar, ținută sexi la ziua ei de naștere

Așa cum am mai zis, cei 54 de ani sunt doar un număr dacă ne uităm la cât de frumoasă este Lia Bugnar. De ziua ei, scenarista a ales să îmbrace o fustă mini, care a fost foarte apreciată și în mediul online. Nici nu este de mirare stilul ei vestimentar care atrage toate privirile, ținând cont că Adina Buzatu este printre cele mai bune prietene ale ei. Știm cu toții că ea este stilist vestimentar, așa că actrița are de unde să învețe cele mai noi tendințe.

„La mulți ani, super femeie', i-a scris Adina Buzatu pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc, urare specială pentru Lia Bugnar

Lia Bugnar nu a organizat o mare petrecere, ci una restrânsă, astfel că mulți dintre colegii de breaslă au fost absenți. Codin Maticiuc însă nu a uitat de ziua ei de naștere. Acesta i-a făcut o urare cu adevărat specială în mediul online.

Dacă vă plac vorbele din serialul Clanul, dacă vă plăcea Vlad, atunci puteți să-i spuneți Liei 'La mulți ani'. Să o întrebați unde mai puteți vedea chestii scrise de ea. O să-mi mulțumiți cândva.', a scris Codin, pe Instastory.

Anghel Damian, absent de la petrecere Liei Bugnar

Ei bine, printre cei care au sărbătorit alături de Lia Bugnar nu s-a numărat și Anghel Damian, însă nici Theo Rose. Știm cu toții că regizorul și scenarista s-au iubit cu foc o perioadă bună de timp, însă ceea ce a fost între ei a ajuns la final. Cu toate astea, au rămas în relații de amiciție, fiind în continuare colegi pe platourile de filmare. După despărțire, Anghel Damian și-a găsit liniștea în brațele lui Theo Rose, care o să-l facă tată de băiețel anul acesta. Totuși, tindem să credem că regizorul i-a scris cu siguranță un mesaj în privat cu ocazia zilei ei de naștere, la fel și frumoasa artistă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton