La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: "Cineva cunoscut"

 Raiciu Adriana
.

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Blondina susține că avut relații cu bărbați cunoscuți, iar primul ei iubit ar fi fost manelistul Dani Mocanu. Recent, blondina a făcut declarații sincere din viața intimă. La ce vârstă și-a pierdut virginitate și cu cine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Bia Khalifa a devenit cunoscută după ce ar fi avut mai multe relații cu bărbați cunoscuți din showbiz, printre care Dani Mocanu și Tudor Sișu. Blondina a participat apoi și la emisiunea Iumor, unde a atras atenția datorită felului său de a fi. Spune tot timpul lucrurilor pe nume, așa a recunoscut că face bani din vânzarea de fotografii pe o platformă pentru adulți.

bia-1-1bia-1-1

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa. Cunoscuta influenceriță a făcut publice detalii picante din viața personală. Bia Khalifa a spus cu cine și-a pierdut virginitatea, dar și la ce vârstă s-a întâmplat asta.

Citește și: Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans.Un abonament lunar, pentru a-i vedea pozele deocheate, costă 8 dolari lunar

Citește și: Bia Khalifa a fost abuzată în copilărie de tatăl ei:”A fost foarte agresiv. Mă punea să mănânc insecte de pe jos”

Citește și:Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!’

Citește și:Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea.Ce reclamații a făcut cântăreața instanței despre tatăl fetițelor ei

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa. Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Bianca Niculai, pe numele său real, încarcă conținut pentru adulți. Pentru a avea acces la aceste imagini explicite, fanii trebuie să plătească o sumă de bani în fiecare lună, încasările acesteia pot ajunge și la 240.000 de dolari pe lună.

La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa. Concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! este cunoscută și pentru faptul că este directă. Recent, aceasta a făcut publice detalii din viața sa. Mai exact, întrebată de Natalia Mateuț cu cine și la ce vârsta și-a pierdut virginitatea, aceasta a dat următorul răspuns.

„La ce vârstă ai avut parte de prima noapte de amor?' a întrebat-o Natalia Mateuț, pe Bia.

„15 ani. Împliniți' a răspuns aceasta, fără rețineri.

„Cu cineva cunoscut?' a mai întrebat prezentatoarea, dorindu-și să afle dacă este vorba despre Dani Mocanu.

„Ei, câte întrebări sunt? Da, cineva cunoscut' a mai completat Bia Khalifa.

„Ai avut o relație cu el?' a întrebat și Andrei Ștefănescu.

„Da' a mai spus Bia.

„Îl cheamă cu D?' au continuat prezentatorii.

„Da. (Dani Mocanu, n.r.)' a recunoscut Bia Khalifa, la Antena Stars.

Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa

Se pare că manelistul nu este singurul bărbat din showbiz cu care blondina ar fi avut o relație. Chiar dacă Tudor Sișu, cunoscut de pe vremea când făcea parte din trupa La Familia, neagă că a avut vreo idilă cu tânara, aceasta susține cu tărie că s-a iubit cu acesta.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu și face ea de nebună așa. 

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea', a declarat Tudor Sișu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton