Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la iUmor: "Juratul permanent de acum înainte este..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Bendeac nu va mai face parte din juriul iUmor, de la Antena 1. Spre surprinderea multora, actorul a refuzat să mai fie jurat în cadrul emisiunii și a ales să nu se mai prezinte la filmări. După scandalul cu producția, înlocuirea sa a fost confirmată, de postul de televiziune. Așadar, cel care va fi coleg cu Delia și Cheloo la masa juraților, în emisiunea iUmor, este Costel Bojog.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actorul Mihai Bendeac a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Juratul de iUmor a decis să nu se mai prezinte în emisiune, motiv pentru care s-a luat decizia ca acesta să fie înlocuit. Nimeni nu se aștepta ca Bendeac să plece din proiectul tv.

bendeac iumorbendeac iumor

După 16 sezoane iUmor, Mihai Bendeac a decis să renunțe la postul de jurat. Se pare că actorul a intrat în conflict cu producția show-ului și a refuzat să mai facă parte din juriul iUmor. Mihai a părăsit show-ul și va fi înlocuit de Mihai Bojog.

Citește și: Denise Rifai i-a reînnoit propunerea lui Mihai Bendeac să vină la emisiunea sa:”Mi-ar plăcea să…”

Citește și:Mihai Bendeac a plecat de la iUmor.De ce a refuzat să mai fie jurat la Antena 1 și cine îl înlocuiește

Citește și: Primele imagini cu Iair, fiul Vlăduței Lupău.Artista a pozat cu el pe coperta VIVA! de octombrie

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:”Cu ochii rupți, bătut de nevastă…”

Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la iUmor

Producția emisiunii iUmor a decis cine îl va înlocui pe Mihai Bendeac, pe scaunul de jurat. Anunțul a fost făcut de într-un video, ce anunță surprize în episodul 6 al emisiunii. Așadar, noul jurat care îl înlocuiește pe Bendeac este Costel Bojog.

Costel Bojog este jurat și al show-ului  'Stand Up Revolution' și a avut mare succes în episodul 4 al emisiunii iUmor, unde a fost cel de-al patrulea jurat, pe poziția de invitat.  „Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel', este anunțul oficial făcut chiar la începutul trailer-lui emisiunii.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la „iUmor'

Mihai Bendeac a fost vreme de șase ani juratul emisiunii iUmor, alături de Delia și Cheloo. Zilele trecute au apărut zvonuri conform cărora Bendeac nu va mai face parte din producția de la Antena 1. După aceste speculații, el a făcut scurte declarații.

Într-una din pauze, Mihai Bendeac ar fi urmărit un clip video în care Mugur Mihăiesc îi pune la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID. Juratul a râs de Mihăiescu, iar imaginile trebuiau să fie difuzate pe post. Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord cu acest lucru, motiv pentru care a decis să nu se mai prezinte la masa juraților.

Mihai Bendeac nu va mai apărea la iUmor

Mihai Bendeac a fost reținut în declarații, având în vedere că vor mai fi două ediții de difuzat în care el va apărea. Întrebat dacă va mai fi văzut la Antena 1, Bendeac a răspuns categoric: „Nu!„ Actorul pare că nu vrea să vorbească cu producătorii emisiunii la care a fost jurat.

Mihai Bendeac va putea fi văzut pe scena Teatrului Național, în piesa de teatru  „Bani din cer', potrivit click.ro.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton