Cu ce se ocupă Victor Slav de când a fost pus pe liber de șefii de la Kanal D

 Stamen Diana
.

Victor Slav a fost pus pe liber de șefii de la Kanal D, iar acum fostul prezentator TV are o altă ocupație. Emisiunea 'Vulturii de noapte' a fost scoasă din grilă, după ce audiența scăzuse dramatic.

Emisiunea de la Kanal D prezentată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu a fost scoasă de pe post, după ce au înregistrat o audiență foarte mică. Victor Slav și-a găsit imediat o ocupație din care să facă bani. Fostul prezentator TV merge la diverse evenimente ce au loc în club, dar nu singur ci alături de prietenul său, Cătălin Cazacu. Victor Slav este invitat special la evenimentele care au loc în club.

Emisiunea 'Vulturii de noapte' a fost scoasă de pe post

Emisiunea a fost înlocuită de show-ul ‘Super potriveală’ prezentat de Jorge, potrivit paginademedia.ro. Începând cu această duminică de la ora 23.00 la Kanal D puteți vedea emisiunea ‘Super potriveală’, emisiune care a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017.

Motivul pentru care emisiunea ‘Vulturii de noapte’ a fost scoasă din grila Kanal D este că show-ul n-a prins top 20 emisiuni de divertisment luna trecută.

Citește și: Iubita lui Victor Slav o place pe fetița Biancăi Drăgușanu. Imaginea cu Sofia care a topit inimile tuturor

Citește și: Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui. Raluca este cea care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton