Cu ce se ocupă Toni Grecu, după ce a dispărut de la televizor: "Mă aflu acum într-o perioadă..."

 Dumba Gabriela
.

Cu ce se ocupă Toni Grecu, după ce a dispărut de la televizor. La 62 de ani, liderul trupei Divertis și realizatorul mai multor emisiuni de succes a refuzat propunerea de a apărea la iUmor, la Antena 1, și spune că se simte foarte bine în această perioadă, chiar dacă n-a mai apărut în fața camerelor de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Toni Grecu, după ce a dispărut de la televizor. Lui Toni Grecu nu îi este, deocamdată, dor de televiziune și nici nu simte nevoia de a apărea în fața camerei de filmat în orice condiții. Așa se face că fostul lider al trupei Divertis a renunțat o colaborare cu Antena 1 și spune că are cu totul alte planuri în această perioadă.

10994593_1538658899747279_8843204273634936187_n10994593_1538658899747279_8843204273634936187_n

Cu ce se ocupă Toni Grecu, după ce a dispărut de la televizor

Toni Grecu nu a mai apărut la TV, în ultimele luni. După ce își făcuse revenirea, a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai’, a făcut și un serial pentru Kanal D, dar între timp a dispărut de pe micul ecran.

Întrebat care e motivul, el a explicat: „Nu e vorba despre un motiv anume! Pur și simplu, avem și noi vacanțe. În meseria asta există perioade de muncă îndelungate, dar pot exista la fel de bine și pauze consistente. Eu mă aflu acum într-o perioadă de vacanță. Dar sunt foarte bine cu mine însumi!’, a precizat Toni Grecu pentru impact.ro.

Totodată, Toni Grecu a explicat că a primit oferte în televiziune, dar a refuzat. Putea să apară la iUmor, la Antena 1.

„Am primit, spre exemplu, propunerea de a colabora cu cei de la iUmor. Am primit invitație și în primăvară, și acum, dar nu am putut merge. Nu s-au potrivit datele!”, a mai spus el.

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:’Trebuie să mănânci…’

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:’E văzută pe aici’

Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic

Cum vede Toni Grecu comedia din zilele noastre

Comediantul a mai vorbit și despre emisiunile care sunt acum la TV.

„Comedia nu este astăzi cea mai important formă de exprimare artistică. Cândva ea juca un rol mult mai important. Azi, accentul cade pe reality-show-uri, sau pe emisiuni de bucătărie, sau pe genul de producții ce pun în prim plan talent show-ul.

E posibil ca roata să se învârtă iar și să readucă comedia în prim plan, dar probabil că va dura o perioadă până se va întâmpla asta. Așa se întâmplă și cu mine.

Azi nu mai sunt în fața camerei. Sunt doar în spatele ei, fiindcă nu am încetat colaborarea cu televiziunea. Am un proiect care e în desfășurare. Așa că nu se poate vorbi despre un divorț de televiziune!’, susține Toni Grecu.

Pe Toni Grecu l-a tentat, la un moment dat, să facă și el podcast, dar pentru că sunt tot mai mulți cei care au intrat în această branșă, încât se teme că invitații săi nu ar mai avea nimic interesant de spus.

„Aș fi putut face podcast, fiindcă cred că am experiența necesară. Problema e că multă lume a făcut asta și am ajuns la concluzia că nu e cazul să îngroș rândurile producătorilor de podcast.

Suntem o țară mică, cu puțini invitați capabili să spună o poveste care contează. Sunt puțini cei care știu să spună o poveste în România! Și atunci, invitații se cam repetă', a mai adăugat Toni Grecu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton