Cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express: "O să fie mândra de mine..."

 Raiciu Adriana
.

Cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express. Nelu Cortea, concurentul de la America Express, este căsătorit cu Elena Cortea. Cei doi au doi copii superbi împreună, iar colegul lui Cătălin Bordea a făcut public un detaliu neștiut despre soția sa. Ce meserie are aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nelu Cortea, pe numele său real Ioan Mihai Cortea, a acceptat imediat propunerea de a participa la America Express. El face echipă cu prietenul și colegul său, Cătălin Bordea, iar împreună formează una dintre cele mai puternice echipe din competiție.

nelu-cortea-1-1-1024×1024-1nelu-cortea-1-1-1024×1024-1

Nelu Cortea de la America Express 2023 trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Elena, cea care i-a devenit soție în anul 2014. Au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Soția comediantului este din Ploiești, iar acum s-a aflat cu ce se ocupă! Iată ce declarații a făcut comediantul în cadrul show-ului de la Antena 1.

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Au împreună doi copii

Citește și: Cine este Nelu Cortea de la America Express. Este căsătorit și are doi copii

Citește și:Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: „Am găsit niște liste, era foarte organizat'

Citește și:Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Nu pot vorbi despre asta. Sunt…’

Cu ce se ocupă soția lui Nelu Cortea de la America Express

În ediția de seara trecută de la America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost nevoiți să facă o coregrafie în doar câteva minute. După ce a reușit să rețină pașii de dans, concurentul a mărturisit că își face sigur soția mândră, întrucât aceasta este coregrafă.

'Arăta a dans, cred că nevasta mea o să fie foarte mândră de mine. Ea este coregrafă, iar eu în 5 minute am făcut coregrafie cu 20 de oameni, a fost, nu știu', a spus Nelu Cortea la America Express.

De ce se teme Nelu Cortea la America Express

În prezent, Nelu Cortea e unul dintre cei 18 concurenți de la America Express, unde face echipă cu Cătălin Bordea. După ce s-a aflat că vor forma o echipă în show-ul de la Antena 1, cei doi concurenți au postat câte un mesaj pentru fanii lor, pe rețelele de socializare.

Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…’, este mesajul postat de Nelu Cortea.

Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt, este și mesajul postat de Cătălin Bordea, partenerul de echipă al lui Nelu Cortea.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton