Cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America. Anca are o afacere de succes

 Stamen Diana
.

Sora mai mică a sexy impresarei are o afacere de succes în Statele Unite ale Americii. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan în America. Ei bine, Anca locuiește acolo de foarte mulți ani, unde și-a întemeiat și o familie. Viața pe care o are acolo o face foarte fericită.

De mai bine de 15 ani, Anca este stabilită în America și a reușit să ducă o viață așa cum și-a dorit, iar pentru asta muncește extraordinar de mult. Anca s-a căsătorit cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio, și au împreună o fetiță. Relația Anamariei Prodan cu sora ei este una foarte bună și se înțeleg de minune, chiar dacă sunt două personalități total diferite.

'Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică', spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Anca, sora mai mică a Anamariei Prodan, este agent imobiliar de mai bine de 10 ani, în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost implicată în mai multe tranzacții importante. Pe site-urile de specialitate, sora Anamariei Prodan figurează cu peste 80 de vânzări-cumpărări de case în Nevada și California, totalul tranzacțiilor încheiate de ea fiind de peste 20 de milioane de dolari. Comisionul pentru agenții imobiliari este de aproximativ 5%, înseamnă că Anca a câstigat 1 milion de dolari doar din comision, făra a mai lua în calcul salariul și alte bonusuri.

Anamaria Prodan, Ionela Prodan și Anca

Anamaria Prodan, Ionela Prodan și Anca

Citește și: Sfatul pe care Anamaria Prodan îl dă fetelor sale. Mama ei a învățat-o așa: 'Mie îmi spunea că tu trebuie să'

Citește și: Ce relaţie e între Anamaria Prodan şi fostul soţ. Cei doi vor călători împreună, în America

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton