Cu ce se ocupă acum Monica Anghel, după ce o perioadă a lipsit din lumina reflectoarelor: ”Am terminat cursul, am avut examenul final. Deci acum sunt...”

 Calin Maria Bianca
.

Cu ce se ocupă acum Monica Anghel, după ce o perioadă a lipsit din lumina reflectoarelor. În ultima vreme, Monica Anghel a fost destul de absentă de pe micile ecrane, asta fiindcă imediat cum a reuit să slăbească și să ajungă la silueta la care visa, a luat o decizie importantă privind activitatea ei profesională. Îndrăgita artistă s-a reprofilat și a decis să își pună hobby-ul în aplicarea, bineînțeles după o serie de cursuri și examene. Iată cu ce se ocupă acum Monica Anghel!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel este cunoscută de publicul larg drept o artistă de succes, fiind îndrăgită de multă lume. De-a lungul anilor s-a confruntat cu kilogramele în plus, astfel că, cu o ambiție de fier a decis să aibă un trup de invidiat deși are 51 de ani. A slăbit peste 40 de kilograme, iar odată ce și-a văzut visul devenit realitate, a trecut la o nouă dorință, ce s-a și îndeplinit între timp.

moni-anghel-7moni-anghel-7

Monica Anghel a dezvăluit recent, că pe lângă lumea muzicală în care activează, de acum înainte o să mai fie prezentă și într-un alt domeniu. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta la o astfel de schimbare radicală, însă frumoasa artistă a demonstrat că se poate. Mai concret, fără a vă mai ține în suspans, vă dezvăluim că Monica Anghel este în mod oficial instructor de fitness.

Citește și: Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă”

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit problema gravă de sănătate care a determinat-o să slăbească: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional”

Citește și: „Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii'. Andreea Bălan dezvăluie de ce s-a despărțit de foștii ei parteneri

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Tiberiu Ceia. Interpretul melodiei „Frumoasă-i vecina noastră' va fi îngropat lângă regretata lui soție / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă acum Monica Anghel, după ce o perioadă a lipsit din lumina reflectoarelor

Monica Anghel nu mai visează să devină instructor de fitness fiindcă deja se poate bucura de acest rol, cu acte în regulă. Recent, frumoasa artistă a terminat cursul și susținut examenele, unde a luat calificativul cel mai bun. De asemenea, acum, fiindcă poate profesa în acest domeniu în mod oficial, a decis să înceapă mai întâi cu prietenele sale, pe care o să le învețe tot ceea ce știe, ca nu cumva să facă greșit exercițiile.

Sunt deja instructor de fitness. Am terminat cursul, duminică am avut examenul final. Am obținut nota 10 și la proba scrisă, nota 10 și la proba practică. Deci acum sunt instructor de fitness. Probabil că voi face undeva, la o sală, împreună cu prietenele mele. O să mergem toate să ne plătim abonament și o să le spun eu ce trebuie să facă astfel încât să lucreze corect, să lucreze în siguranță, să nu existe accidentări sau să nu existe repercursiuni pe termen mai lung', a mărturisit Monica Anghel, pentru Antena Stars.

Cum a slăbit Monica Anghel peste 40 de kilograme

Monica Anghel a slăbit considerabil. Artista a dat jos peste 40 de kilograme, astfel că numeroase site-uri false s-au folosit de imaginea ei ilegal pentru a promova diferite produse de slăbit. Indignată de ceea ce se întâmplă în mediul online, Monica Anghel a dezvăluit faptul că ea a reușit să dea jos kilogramele nedorite printr-o dietă echilibrată și o mare atenție la numărul de calorii.

Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie', a explicat artista.

Monica Anghel a renunțat la zahăr și la dulciuri

Monica Anghel a slăbit de-a lungul anilor peste 40 de kilograme cu o dietă foarte strictă. Cântărește 57-58 de kilograme în prezent și reușește cu brio să se mențină la această greutate optimă. Totuși, este de menționat faptul că pe lângă dietă, face foarte mult sport și totodată a renunțat la numeroase lucruri. Mai concret, zahărul nu se mai numără pe lista ei de mult timp și în același timp nici dulciurile.

'La zahăr, clar. Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr. Se întâmplă foarte rar și toată lumea insistă și îmi spune: ‘dar măcar ia o gură și gustă’. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?', a declarat Monica Anghel în exlcusivitate pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton