Ce face Hannelore de la Insula iubirii, după terminarea emisiunii. Are mai multe ocupații din care vrea să facă bani!

 Stamen Diana
.

Hannelore de la Insula iubirii este una dintre controversate concurente, iar aceasta a reușit să-și atragă atât admiratori, cât și oameni care nu o plac. Concurenta are mai multe ocupații de când s-au terminat filmările pentru emisiunea de pe Antena 1.

Încă de la început s-a știut că Hannelore este profesoară de dans pentru mai multe fetițe și merge cu acestea la spectacole, drept urmare și la nunta ei cu Bogdan a avut un moment special. Se pare că concurenta mai are și alte talente ascunse, despre care puțini știau.

După terminarea emisiunii, Hannelore  de la Insula iubirii și-a deschis o afacere. Mai exact, concurenta este florist designer și pare că afacerea îi merge de minune. Pe lângă faptul că este dansatoare și coregraf pentru un grup de fetițe, Hannelore mai are și job-uri de ursitoare la diverse evenimente.

Și dacă aceste ocupații pe care le avea nu erau de ajuns, Hannelore de la Insula iubirii plănuiește să vândă și rochii de mireasă. 'Rochii de mireasă unicat. În curând prima colecție', a scris concurenta pe una dintre rețelele de socializare.

Hannelore de la Insula iubiriiHannelore de la Insula iubirii

Citește și: Hannelore şi Bogdan, întâlnirea finală de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan este şocat de comportamentul concurentei

Citește și: Ispita Andi râde de Hannelore de la Insula iubirii, după terminarea emisiunii. Situația dintre cei doi a luat o întorsătură neașteptată

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton