Cu ce se ocupa Gabriela Cristea înainte să devină celebră: "De foarte tânără..."

 Raiciu Adriana
.

Cu ce se ocupa Gabriela Cristea înainte să devină celebră. Gabriela Cristea are o carieră impresionantă în televiziune, însă nu a avut această meserie dintotdeauna. Vedeta a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre primele sale job-uri și despre primii bani câștigați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. A trecut prin multe până să ajungă în acest punct al carierei sale, însă recunoaște că a meritat fiecare sacrificiu, astăzi făcând ceea ce îi place cu adevărat. Însă, chiar dacă televiziunea a apărut mult mai târziu în viața ei, vedeta a început să muncească de la o vârstă fragedă.

cristea-2-2cristea-2-2

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV încasa 20.000 de euro pe lună la Kanal D:„Îmi pot permite câteva…’

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Cristea cu mama lui Tavi Clonda:„Mai degrabă eu sunt soacra decât ea’

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev:„Nu știu ce uram mai mult’

Cu ce se ocupa Gabriela Cristea înainte să devină celebră

În cadrul unui interviu, Gabriela Cristea a mărturisit că a început să câștige bani de la vârsta de 11 ani, atunci când avea diferite colaborări cu un post de televiziune din țara noastră. Atunci a fost și momentul în care a contribuit pentru prima oară la un lucru pe care voia să și-l achiziționeze.

„Eu am câștigat bani de foarte tânără, de pe la 11- 12 ani pentru că aveam colaborări cu(…), împreună cu cei de la școală. Cred că am contribuit pe atunci la o parte din bicicleta familiei. Ulterior, când am intrat efectiv în pâine, am cumpărat un televizor de care mi-a fost extrem de greu să mă despart. Apoi au început cârpițele, că erau la mare modă, iar eu sufeream că nu am multe haine frumoase.' a declarat Gabriela Cristea, pentru catine.ro.

În perioada adolescenței, Gabriela Cristea și-a dat seama ce drum vrea să urmeze. Astfel, a început să se intereseze mult mai mult pe acest subiect. Citea ziare în fața camerei și o urmărea tot timpul pe Delia Budeanu, o cunoscută jurnalistă și prezentatoare TV din România.

„Îmi amintesc faptul că pe la 15-16 ani îmi doream foarte mult să ajung în televiziune. Îmi plăcea foarte mult Delia Budeanu. Aveam la mine în cameră un fotoliu pe care mă așezam picior peste picior, așa cum o vedeam pe Delia Budeanu la televizor. Apoi citeam din ziare. Asta m-a ajutat ulterior, pentru că atunci când am început lecțiile de dicție, nu am avut foarte mult de corectat.'  a mărturisit vedeta, pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton