Cum arată și cu ce se ocupă Nidia, fiica lui Horia Moculescu: "Am diplome acreditate..."

 Raiciu Adriana
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Horia Moculescu. Nidia Moculescu este fiica lui Horia Moculescu și a Marianei. Are 31 de ani și se pare că a călcat pe urmele tatălui, întrucât cochetează cu muzică. De curând, artista a fost invitată la o emisiune de televiziune și a vorbit despre viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Horia Moculescu. Toată lumea îl știe pe Horia Moculescu, având în vedere că este un compozitor celebru. Însă, fiica lui, Nidia, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și nu a încercat niciodată să profite de numele pe care îl poartă. Deși este pasionată și ea de muzică, a vrut tot timpul să își facă singură un nume în industria muzicală.

10417543_1084799948217032_2958490198228925854_n10417543_1084799948217032_2958490198228925854_n

De curând, Nidia Moculescu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a interpretat și o piesă, dar a vorbit și despre viața sa. Iată cum arată acum fiica cunoscutului artist.

Citește și: Cum arată acum Nidia, fiica lui Horia Moculescu.Ce operații estetice are

Citește și: Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu:”Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge”

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază’/ EXCLUSIV

Citește și: Nicola, dată cu capul de geam, în autobuz:„Eram umflată. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul’

Cum arată și cu ce se ocupă Nidia, fiica lui Horia Moculescu

Mariana și Horia Moculescu au împreună o fiică, Nidia, în vârstă de 31 de ani. Tânara muncește de ani buni ca să își facă un nume în industria muzicală și nu a vrut niciodată să profite de numele tatălui ei. De curând, a fost invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde și-a promovat noua piesa, dar a vorbit și despre viața sa.

Pe lângă pasiunea pentru muizca, Nidia Moculescu mai spune că a urmat și cursurile unei școli de make-up și chiar are diplome acreditate și în acest domeniu.

Am terminat școala de make-up. Am diplome acreditate. Acum fac școala de șoferi, cred că e timpul să iau carnetul, ai libertatea aia… nu te mai rogi de prieteni. (…) Tatăl meu cântă, el cântă mereu. Vecinii mei sunt tot cântăreți, compozitori și așa mai departe, e ok.', a zis Nidia Moculescu la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Ce spune Nidia despre relația cu tatăl său

Fiica lui Horia Moculescu a făcut o declarație publică referitoare la relația pe care o are cu tatăl său. 

„Eu zic că avem o relație anormală. Stau cu el. Îl iubesc, nu știu. E cel mai bun prieten al meu. Nu avem o relație plictisitoare să ne întâlnim doar duminica. Tatăl meu știe tot. De certat, mă ceartă că adorm târziu noaptea, dar în rest, nu’, a spus Nidia despre relația pe care o are cu tatăl ei.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton