Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA. Andra are 33 de ani și propria afacere

 Oana Pantazi
.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu nu a călcat pe urmele celebrului ei tată, însă Andra se poate lăuda acum cu propria afacere, pentru care a muncit foarte mult. Iată cu ce se ocupă fiica artistului în America și cât câștigă de pe urma proaspătului ei business.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, pe lângă frumusețea specială, a fost înzestrată și cu talent artistic, însă nu în același domeniu în care activează tatăl ei. Andra a studiat Marketing la Stanford University și are și un master în Arta Comunicării și Tehnologiei Avansate, dar este pasionată de creația vestimentară și a ales să pornească pe acest drum.

Fiica-lui-Gheorghe-GheorghiFiica-lui-Gheorghe-Gheorghi

Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în America

Anul trecut, Andra Ștefania, care locuiește de 20 de ani în America, a început un business în domeniul vestimentar, iar acum vinde haine în SUA. Inițial, fiica artistului și-a deschis un brand de pălării, intitulat 11Hat Designs, iar ulterior a deschis și o linie de haine, în special tricouri și geci. Fiica lui Gheorghe Gheorghiu își vinde creațiile pe internet, iar prețurile pornesc de la 200 de dolari.

Citește: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu: „Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Citește și: O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei din București.Șoferul a murit carbonizat

Citește: Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ce condamnare avea

Citește și: Motivul pentru care Carlas Dreams își ascunde chipul:'E un preț pe care îl plătesc'

Citește și: De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni:„Mi-a fost foarte frică’

„Este pasionată de pălării, șepci, în general de modă. De mică era fascinată de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, de ținutele aristocraților din secolele trecute.

Are un atelier, iar tot ce face pornește din vocație, nu consideră asta o afacere. Majoritatea pieselor vestimentare ori șepcile sale sunt unice, personalizate. Port și eu o pălărie făcută pentru mine', a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Fanatik.

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit în America

Nu doar fiica lui Gheorghe Gheorghiu este legată de America, ci și artisul, care, la 67 de ani, s-a căsătorit, la New York, cu iubita sa Gabriela Băncescu, în luna noiembrie a anului trecut. Cunoscutul cântăreț de folk s-a stabilit de mulți ani în SUA. Soția artistului este patroana unui lanț de restaurante cu specific românesc din America. La nuntă au fost invitați apropiații cuplului, iar nași le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei.

„Nu am avut sarmale la nuntă, a fost un meniu mai deosebit. Meniul a fost extraordinar de interesant și destul de modern. La trei minute îți lua farfuria și îți aducea alta. Nici nu apucai să mănânci, pentru că spectacolul era atât de interesant, lumea dansa, toată lumea era în picioare, cu mâinile pe sus. Până să vii la masă să mănânci îți dispărea farfuria și veneau altele.Am cântat și eu, pentru că a trebuit să răscumăr mireasa. Nu au umblat la bani, au zis: „Bă, dacă vrei să răscumperi mireasa,  trebuie să cânți și tu.' Eu nu am vrut să cânt', a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton