Cu ce se ocupă Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel. Are o afacere în agricultură și vinde persoal în piață

 Oana Pantazi
.

Niciunul dintre fiii regretatului actor Alexandru Arșinel nu a călcat pe urmele tatălui. În schimb, cei doi au fost atrași de lumea antreprenoriatului și și-au dezvoltat propriile afaceri. Iată cu ce se ocupă acum Cristian, fiul cel mic al actorului. Acesta și-a dezvoltat o afacere ce merge strună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Atât Bogdan, cât și Cristian, fiii lui Alexandru Arșinel, au ales o carieră diferită de cea a părintelui lor, ambii fiind atrași de domeniul afacerilor. În timp ce fratele mai mare este inginer constructor, mezinul familiei, Cristian, absolvent de ASE, și-a încercat norocul în agricultură, iar acum are propria afacere.

alexandru-arsinel-11alexandru-arsinel-11

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, are propria afacere cu fructe și legume

La fel ca și fratele său cel mare, Cristian Arșinel (50) a fost atras de lumea antreprenoriatului și și-a construit un busines cu legume. Acesta își comercializa produsele în supermarketuri, iar ulterior și-a deschis propria tarabă într-o piață din Cotroceni, unde poate fi văzut stând la vânzare.

Citește și: Ce spunea Alexandru Arșinel despre moarte:'Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu certificatul de revoluționar al lui Alexandru Arșinel și cine a solicitat retragerea lui:’Până în ultima clipă a încasat acel ajutor’ / EXCLUSIV

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ‘Everything Everywhere All at Once’, cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct…’

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi'

Chiar și Alexandru Arșinel obișnuia să vândă în piață legumele cultivate de fiul său. Acesta a fost adesea surprins cărând cu maşina de acasă spre piaţa volantă de la Cotroceni câteva lădiţe cu legume proaspete. Marele actor era foarte mândru de fiul său.

Este emoționant momentul pentru că eu, de fapt, m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur, fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur', povestea regretatul actor cu ceva timp în urmă.

De altfel, Cristian Arșinel a fost surprins recent de către paparazii Click la taraba pe care o deține, vânzând fructe și legume. După cum se poate vedea din fotografii, fiul actorului are o mulțime de clienți, semn că produsele sale sunt foarte apreciate.

În ce și-a investit Alexandru Arșinel averea

Alexandru Arșinel a fost nu doar unul dintre cei mai îndrăgiți actori români din toate timpurile, cu o carieră impresionantă în spate, dar a ocupat mult timp și funcția de director al Teatrului de revistă ‘Constantin Tănase’ din București. Conform declarației de avere depuse în 2021, marele actor avea mai multe bunuri imobiliare, terenuri și conturi bancare.

Din ultima declaraţie de avere reieșea că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijea pe soţia bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

De asemenea, actorul deţinea patru terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia. În plus, actorul avea și un imobil in București, de 225 de metri pătrați, pe care l-a dobândit prin cumpărare în anul 1996.

Alexandru Arșinel mai deținea şi trei case de vacanţă, şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota, dar și 12 depozite bancare. Actorul a fost și un mare iubitor și colecționar de timbre românești, pe care le-a achiziționat în peste 50 de ani. Conform declarației de avere, acestea se ridică la suma totală de 5.000 de euro. 

Foto: Facebook, Click

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton